solen.

behöver jag säga att jag älskar solen och dess värme. har vart lite extra glad dom här senaste dagarna att jag inte har jobbat.
Igår tog vi fram poolen till linus. :) och jag slipade en massa möbler som jag har målat. :) så nu går det frammåt iaf med det;)








fiske.

iförrgår var vi ner till sjön och fiskade med linus. han fick tio fiskar och han var överlycklig:p




morsdag!

Jag har varit mamma i tre år nu. Men jag har aldrig blivit uppvaktad. David tycker inte att det är så viktigt. Och linus är för liten för att göra något själv för min skull. jag blir faktiskt lite ledsen när man får höra/se allt som alla andra mammor får.

Jag har fått fixa allt här hemma idag. Mat, städning, tvättning, kliva upp med linus. Men men. imorgon är en bättre dag och då är jag inte sur över det.

för mig själv.

jag skulle behöva en helg för mig själv. ingen david och ingen linus utan bara jag. en liten minisemester typ. kanske att jag skulle kunna åka till hudik och bo hos farmor anna. för till mamma vet jag att jag inte får åka till utan linus:p ni kansle förstår varför? :p

mysfrukost.

Köpte jordgubbar igår så jag och linus åt det till frukost i morse framför bolibompa. :)




På lördag ska jag bjuda lillebror och hans tjej på middag:) vi får se vad det blir för gott. ;) har lite besluts ångest vad jag är sugen på:p haha

även att vi ska hinna ner på marknaden också. iaf jag och linus. david ska hålla på med veden han. han har tydligen fått ved av sin chef som han måste ta reda på i helgen. så han lär väl få göra det då:p

lovat är lovat.

Ja så är det bara. Iaf enligt mig.
Så jag är lite besviken just nu. Men ja skit samma. Den personen fick tydligen ett bättre erbjudande och nappade på det. Äh jag ska inte ödsla mer tid på den nu.

jag och linus har iaf städad och tvättat bilen.:) min bil är visst svart och inte grå ;) förstår ni då hur skitig den var? :p
Efter bilen var klar så gick jag in och städade hela huset så nu är det fint inne också:)




saknar mormor dag

idag saknar jag min mormor så enormt mycket. jag skulle bara vilja ligga i hennes knä så hon kunde pilla med mitt hår och pilla mig i öronen med en hårnål. Hon gjorde jämt det när jag var liten/mindre/yngre. Min älskade lilla mormor. Som jag älskar dig!

Om det gick så skulle jag göra allt för att få tillbaka henne. Hon betydde/betyder så himla mycket för mig. Jag önskar så att hon hade fått se linus växa upp.

badrum och sommarvärme.

jag lovade ju er en bild på vårat nya badrum så här kommer den. :)








------
Vädret idag har vart helt underbart. i love it. vi har dona på här hemma med lite allt möjligt. inte så mycket inne i dag, utan mer i trädgården å sånt. mys.. jag gjorde ett litet ryck nu ikväll här inne men det känns lite som att jag vill bo här en stund innan jag vet vart jag vill ha allt. :p linus farbror kom och tog med han in till bollnäs och köpte glass så då fick jag hunden leon istället så passade på att ta en promenad med han. Sen när dom kom tillbaka så gick vi ner till badplatsen. mest för att leon skulle få svalka av sig lite men det ville även linus så första doppet är gjord för hans del i år :)

imorgon har jag tänkt att jag ska träna medans linus är på dagis sen packa ihop lite mer saker från lägenheten som david får ta med sig när han åker hit hem efter jobbet. även att han tar med sig tvättmaskinen då:) gud vad jag ska tvätta enbart för att jag kan hänga ut den:p tycker tvätten luktar så gott om den har fått hängt ute:p












ojojoj.

jag hinner inte riktigt med bloggen nu. ni ska få se bilder på färdiga badrummet i morgon. :) vi är så nöjda med det:) och just det, nu bor vi äntligen i huset:) och ännu bättre davids sthlm jobb är framflyttat en vecka till:) Jippie:p

...












fy bubblan

vad man samlar på sig en massa rammel genom åren. Idag har jag packat ännu mera kartonger. och hittat saker som jag vet att jag inte kommer använda så dom la jag ut på köp och sälj på fb och fick dom sålt direkt. :) jag kommer säkert hitta fler saker nu när man rensar lite. ska försöka sälja iväg så mycket som möjligt som vara ligger. för har jag inte använt det nu så lär jag ju inte använda det sen heller:p


packar, packar och packar lite till...

jag och linus bara packar vi..
Även att vi har flängt runt en massa.
arbetsförmedlingen, kilafors, på affärn och handlat.

vi åkte till kilafors för att hälsa på mormor och morfars grav. när vi har klivit ur bilen frågar linus mig om jag har telefonen med mig, vad ska du med den till säger jag? jo mamma jag måste ringa mommo illill och berätta att vi kommer och hälsar på.
gullunge han är. det är så svårt att förklara det här med döden för han.. jag vet liksom inte hur och vaf jag ska säga...




jämtland

jag älskar verkligen jämtland/östersund. varje gång vi kommer upp så infinner sig ett lugn i min kropp. jag önskar verkligen att vi kunde bo där uppe.







---------
jag är även lite bitter idag. Jag har insett att mina riktiga vänner kan jag räkna på en hand. jag tänker inte ens engagera mig mer nu. dom hör inte av sig så varför ska jag. även om vissa av dom har två barn och jag bara ett. då anser dom att dom har dubbelt så mycket att göra som jag. så näe tack jag klarar mig utan er som resonerar så och jag klarar mig utan er som bara skickar sms någon gång ibland och frågar hur det är och sen inge mer. tack för mig. ja jag är less...


Många...

Ni är många som läser min blogg. Men ni är dåliga på att kommentera tycker jag ;) Så vilka är ni som läser? :)

tattoooooooo

ÄNTLIGEN! Har ju sagt aslänge att jag ska göra en och idag blev det äntligen av. så nöjd blev jag.




såna här fina dagar

är det skit att bo i lägenhet.
Men vi åt middag ute på balkongen sen åkte vi till huset så linus fick leka ute och vi fick dona lite med allt möjligt. Det kom två kompisar som ville se också. Det var trevligt:)








frisk?

när ska vi få bli friska då?! hela helgen har jag och david varit halv klena. eller ja david har haft magsjuka och jag har vart klen bara. men bara för att han har haft magsjuka så är jag så rädd att jag ska få det också så därför vågar jag inte äta nå annat än soppa. för jag hatar verkligen att kräkas det är det äckligaste som finns det, det gör ju så ont. :( näe nu ska jag vila lite så kanske orken kommer tillbaka och yrseln kanske försvinner.

Lite vill ha tills vi flyttar till huset...

Dom här lamporna skulle jag vilja ha i köket sen när vi flyttar men dom kostar 350:- st så jag blir lite snål..
 
Vill även ha denna lampa i fönstret i sovrummet vårat. 179:-
 
 
Den lyktan skulle jag också vilja ha hängandes ute på altan. 199:-
 
 
Den silvriga kandelabern skulle passa bra hos oss med ;) 499:-
 
 
    
En vit och en grå filt 399:-/st
 
  
Eller dom här filtarna 99:-/st
 
 
 
Allt detta är från jotex.se
 
 

Beställde för ett tag sen...

Men jag har ju glömt att visa er. :/ Beställde ett par adidas camo leggings från ellos.se Det var också kärlek vid första ögonkastet ;)


FRAKTFRITT

Ja just det angående det förra inlägget. ange fraktfritt som rabattkod på parfymonline så slipper ni betala frakten :D Bra va? :) Vet dock inte hur länge det gäller..

Ny kärlek?!

Jag har blivit helt besatt av victorias secret bodymist. Och det bästa är att dom är billig också. Kostar inte skjortan heller. parfymonline.se och nordicfeel.se och fyndiq.se har rätt okeja priser :)
 
Men jag skulle ha rekomenderat nordicfeel för där är det fraktfritt det är det inte på dom andra sidorna :P Billigast är alltid bäst :)
 

(o) tur

jaha då var det davids tur att bli sjuk då. och ni vet väl hur karlar är när dom blir sjuk. gnäller mer än ett barn. inatt så har han legat och åmat sig så jag inte har kunna sova. till slut skrek jag åt han att han skulle gå och lägga sig på soffan om han var så där dålig. så då blev han tyst.

jag har egentligen heller inte vart så pigg inatt. svettas och frysit om vart annat. men jag har då fan inte gnällt. jag blir galen på allt gnällande..