watercross EM

Hölls här i bollnäs igår och självklart var vi där och kollade. Och relativt bra väder blev det också. Solen kikade fram så lite värme blev det iaf :) 


Hus

Min/våran stora önskan är att hitta ett hus som vi vill ha. Vi har några olika krav bara. Jag vill ha stort och många rum och en lagomt stor gård. David vill ha ett garage och lite skog till. Undra sa flundra när det där huset kommer komma i vår väg. Snart hoppas jag. 


Ååå vilken lycka...

Linus var så glad för att få gå på cirkus igår. När vi satte oss i bilen och skulle åka hem så frågade han när cirkusen kommer nästa gång. Så nästa gång cirkusen kommer så ska vi åka då också. Hela föreställningen var cool sa han ;P


cirkusen har kommit till stan

Ikväll så är det cirkus här, Linus har tjatat och tjatat om att få gå sen dom satte upp plakat å affischer överallt så jag var iväg och köpte biljetter idag. Så bara han och David kommer hem och äter så ska vi åka sen. :) jag hoppas bara lilleman är glad och på bra humör nu då så det blir en bra kväll :) hihi... 



bakdag

Kände för att baka idag så det blev en morotskaka med lime i. Så fantastiskt god var den.. :) 

Jag lyckades även med maten idag. En sötpotatisgratäng med kassler och sås. Det blev också riktigt gott :) 

Ibland så lyckas man :P




jobb,skola, jobb, skola

Ja så varvas mina dagar nu för tiden. Och när jag väl är hemma så ska det städas, tvättas å lekas med Linus...  
Det bästa just nu är att jag fick förlängt på mitt vikariat :) så jag har jobb ända till sommarvikariatet börjar :) Wiho :) 

I helgen som var.här så var min syster här. Och gud så jag har saknat henne. Eller jag saknar alla dom där uppe väldigt mycket just nu. Antar att det är en sån period för mig just nu. 

Bilden är tagen i lördags kväll när vi var ute och åkte båt... Älskar att vi bor där vi bor. :) 


folk...

Som smörar och gör sig till för andra Blir  jag galen på. Var dig själv, gör dig inte till för gudsskull. Det tjänar man ingenting på.


----------------

Jag var på väg upp till toppen men något fick mig att falla till botten igen. Jag undrar nu hur jag ska ta mig upp igen... 

.


när man får höra

Fel sak på fel dag så blir allt fel. 

Saknar en "vänn" så otroligt mycket just idag. Har inte träffat/pratat med den på länge. Men den personen hade kommit med dom rätta orden just nu känner jag. Och jag är för feg för att ta kontakt.. :( 

tillbaka från det döda.

Fy fan vilken långdragen sjukdom jag har haft... Men nu så.. Idag är det skola som gäller sen måste jag hem och göra lite skoluppgifter och lämna in. 
Resten av veckan är det först skola som gäller sen jobb varje kväll. 
Det är kul å när man har många bollar i luften. Fast nu kanske jag har för mycket den här veckan med tanke på att jag har vart sjuk förra veckan men ähh, det gör så lite så. 

Bensår är dagens schema på skolan :) 

frisk? Nej.

Jag är långt iväg ifrån frisk men jag är på bättringsvägen iaf. Det är så enormt skönt kan jag säga. Feber i 4 dagar är inte att leka med det inte. Idag är iaf en feberfri dag. Hoppas det håller i sig hela dagen så det inte är en stund bara. 

Näe nu tjatar linus om att få kolla på film så han lär väl få göra det då ;) 

sista april / valborg

Ja det blev ju som sagt inte så mycket gjort för oss igår pga att jag är sjuk. Vi var hemma och tände en "majkase" på baksidan huset och sköt lite smällare för linus skull sen gick vi in och kollade på film shrek, så Linus var vaken ett tag i går han. Tror kl var tio innan han kom i säng.. Oops men det gör inte så mycket eftersom vi ändå är lediga idag. Han fick sova ut i morse iaf. Han väckte mig för en halvtimme sen. :) så han sov länge ändå :) hihi... :) 


tips..

Jag har börjat använda ekologisk tvål, bodylotion och handkräm... Jag känner redan skillnad på mina händer och smalben där jag var som torraste.. 

Jag kommer absolut inte att använda såna saker med en massa Skit i och som är billigt för jag har ju svart på vitt nu hur det blir med ens hud, den blir bara torr..