bestämmt...

Nu har jag bestämmt mig och jag kommer klara det. Det vet jag.. Med coachen går allt. Det är jag säker på.. 

min present från David

Jag fick en skoter igår av David :) nu slipper jag åka bakpå hela tiden. Wieee... Superduper glad blev jag kan jag lova er :) Jag vill åka på en fjällresa nu så jag leka lite i snön också som alla andra ;) 

roadtripp

En roadtripp som skulle ta oss max 2,5 timme tog 7 timmar tillslut. Vi vet iaf att bromsarna på bilen fungerar, att varningstriangeln finna där och hur man sätter ihop den och vi vet att varningsblinkersena fungerar. Vi vet även att det är väldigt bra värme i Audin. :P vi vet även hur det känns att tappa ett däck på släpvagnen och se det rulla förbi bilen. Ajja hem kom vi iaf. Och jag fick min alla hjärtans dag present :) 

Vart är glädjen....

Ja det undrar jag med. Alla lärare bara öser över oss med läxor. Det finns ingen tid till fritid. Och jag som är själv med Linus på veckor har jävligt svårt att hinna med allt ja kan jag säga.

Som allt är just nu så vill jag hoppa av skolan. Och skita i allt det hära... För ska det fortsätta i den här farten så Näe jag tänker inte utsätta mig för det ä. Jag kommer bokstavligt talat gå in i väggen då. 

....

Kul det är när man jämt blir bortvald. 

Jag behöver åka på semester. Ge mig tips på vart jag kan åka?  Helst ska jag åka själv. 

Linus dag...

Igår fyllde linus fem år. Det var kalas hela dagen :) och han var super nöjd med alla fina paket han fick.. 


länge...

Helgen som var lever jag länge på. Har hunnit med och orkat mycket mer dom här dagarna (även fast jag har vart sjuk) pga av lite ny energi. Det spritter i hela min kropp bokstavligt talat.. :) 

I morgon är det skola och dagis som gäller för mig och Linus igen. Sen ser vi framemot femårskalas på lördag :) tänk att lilleman blir hela fem år. Tycker det nyss han var så där liten och nyfödd ja. :P hihi 

helgen...

Tack för den här helgen älskling. Överraskning när den blir som bäst.. Precis vad jag behövde efter allt tråkigt som hänt på sistonde. Nu har jag fått lite ny energi. Och klarar mig ett tag. 

Dock så blir jag hemma med en sjuk linus och en sjuk mig själv i morgon. Men jaja sånt man får ta det.