Hobby

Min nya hobby har blivit virkning. Det är avkopplande, behöver inte tänka så mycket. Bara göra liksom. Haha ska försöka lära mig att sticka också. Speciellt sockar :) ångrar så att mormor inte fick lära mig allt det här. Så mycket som hon virkade och stickade. Men jag lär mig på annat vis.

Syrran har vart här i helgen. Hon åkte till sin farmor idag. Kommer tillbaka till oss senast nästa fredag. Jag hoppas hon kommer någon dag tidigare :)

Igår blev vi bjuden på tacos hos min kusin bara så där huxflux. Gott. Tacksamt att inte behöva göra mat. :)

Nu har jag Jobbdygn igen. Men sen är jag ledig i en vecka, wiho 😀


Kryper

Har en krypande känsla i kroppen. Är rastlös och orolig. Vet inte varför. Har börjat haft så konstiga drömmar också. Är alldeles svettig när jag vaknar. :/

Igår tog min minsta lillebror körkort. Lillasyster har bokat uppkörning och skrivning hon med :) dom är minsann inte så liten längre. En annan som stannade vid 25 årsåldern bara. ;)

Det här blir ett konstigt inlägg känner jag. För jag vet inte vad jag ska skriva men vill skriva något.

Jag vill flytta, jag trivs inte alls mes att bo där jag bor. Snart flyttar jag till en lägenhet känner jag för att så lite trivs jag att bo där jag bor nu.

Jag hinner inte med allt jag vill hinna med.


Min dröm

Jag har alltid drömt/sagt att innan jag är 30 ska jag ha fått alla mina barn(minst två) och så vill jag gifta mig innan jag fyller 30. Men det ser mörkt ut på båda sidor om man säger så. Jag har även sagt ja är det så att jag bara har fått ett barn då innan 30 så ska jag bara ha ett barn.

Jag har då fått inse att det blir inte alltid som man säger/planerar/vill/drömmer om.


Panik? Instängd?

Jag får verkligen panik, ångest å känner mig instängd. Jag är inte mig själv känns det som. Jag bor i ett hus där jag inte trivs. Känns som om jag inte har nå vänner. Å jag är en tjej som behöver vänner. Som jag kan prata om allt med. En bästa vän. Vart är mitt liv på väg? Vill jag ha det så här? Nej. Men gör något åt det då Caroline. Klaga inte bara. Men jo visst. Det är lättare sagt än gjort det.