liljekonvaljer

plockade in en bukett med liljekonvaljer idag och en med syrener.

när jag plockade liljekonvaljerna så kom jag och tänka på när jag var tillsammans med en kille som heter Anders, så skulle jag och hans mamma plocka liljekonvaljer i ett dike efter vägen. så sagt och gjort vi åkte dit och började plocka men så skulle hon bara åka iväg och göra något (som skulle ta max 15 min) men bara det att hon glömde bort mig där i diket så efter en och en halv timme kom hon och hämtade mig. Hahahaha. :P




mormor hade alltid syrener inne när dom blommade. :)




rätt vecka :)

linus "valde" rätt vecka att ha vattkoppor på iaf. :) men på måndag så är det tillbaka till verkligheten med jobb och dagis igen.

idag har vi spenderat dagen ute mestadels idag. :) så varmt och så skönt :)
vattenspridaren har vart framtagen och Linus har suttit på en solstol och spela gitarr och sjungit för mig ;) även att vi har vart ner och badat en vända :)








tjejkväll.

jag skulle träffa hon som jag är kontaktperson till idag, vi hade bestämt att vi skulle ut och gå. men när vi kom ner på stan så var det ju tjejkväll där (öppet till 21) så det blev ingen promenad det blev att gå och kika i butiker istället :)

jag kom hem med en kofta, en klänning och världens snyggaste militär kjol :D och det bästa av allt är att jag kunde ha stl S på koftan :P och just det, jag köpte ett nagellack och hårsnoddar också ;) allt det för endast 400 :P

har precis duschat nu så nu ska det bäddas rent i sängen sen ska jag krypa ner och sova :)

nattinatti alla :)

nu så..

äntligen slipper jag alla skivor i bilen. jag har införskaffat mig en fm-sändare så jag kan lyssna på Spotify eller från ett usbminne. Yippie :D





har planterat lite blommor idag också. vita penséer med en ljusrosa ros i mitten :)



jag och Linus har även hunnit med att spela en hel del spel ute idag. krocket, plockepinn och tennis har vi spelat hela dagen :)
även att vi har målat två krukor vita :)
och det bästa av allt är att vi har vart ute exakt hela dagen :)

TAKIDA

 
 
Summer tour 2014

27/6 Västerås - Västerås Cityfestival
28/6 Skellefteå - Stadsfesten
21/7 Mariehamn, Åland - Rock Off Festival
31/7 Östersund - Storsjöyran
1/8 Arvika - Arvika Hamnfest
2/8 Karlskrona - Skärgårdsfesten
22/8 Stockholm - Gröna Lund
23/8 Furuvik - Furuviksparken

See Ya! /Takida.
 
Hoppas, hoppas, hoppas jag får med mig Jenny på att kolla på dom TAKIDA. Antingen på grönan eller Furuvik... :D Kommer bli sjukt nice :)

Skiva..


Den här skivan kommer hem till oss om några dagar :D wiee, han är så bra :)

 


 

 

Knähelvete..

Jag som har kommit igång så bra med springningen.. Det går verkligen hur bra som helst nu. Men så är knä´t på väg att gå sönder.. jävlahelvetesskit.. När jag var yngre och höll på med innebandy och allt vad det var så hade jag schlatterknä och det känns som om det är det igen men det är tydligen bara vanligt mellan 8-15 år. Så kand et verkligen vara det på mig nu?

 
Jag ska iaf ringa HC och boka tid så dom kanske kan kolla upp det och säga vad jag ska ha för knäskydd å så om det nu är schlatter...

 

älskade du.

mamma älskar dig till månen och tillbaka.




håll tummarna..

snälla ni, håll tummarna för mig så att jag kommer in på skolan jag har sökt. i slutet av juni ska jag får jag reda på om jag kommer in eller inte.





vet vad jag gör.

ja dom närmaste dagarna/veckorna vet jag vad jag ska göra iaf. linus har fått vattkoppor så vi blir bara hemma och myser å donar på lite.

2014

jag och David har för några dagar sedan haft våran års dag. i år var det 7 år sedan vi blev tillsammans. tänk att han har stått ut med mig i sju hela år. :P haha Näe men allvarligt så är jag glad att jag har han. han har verkligen ställt upp i alla lägen. det finns så många minnen bland annat,
som den där gången mitt i veckan när jag fortfarande bodde i Hudik och jag skrev ett sms om hur mycket jag saknade han och att jag tänkte på han och så innan jag gick och la mig och 45 minuter senare så låste han upp dörren till min lägenhet. och så åkte han hem till Bollnäs på morgonen dagen efter eftersom han skulle jobba. eller som den där gången när vi fick för oss att åka till Kristinehamn
bara för att vi var lediga i fem dagar :P eller alla impuls resor upp till mamma bara för att vi inte ville sitta hemma på helgerna.
han fanns där för mig när både farmor och mormor gick bort. han är bara bäst! jag älskar han över allt annat. vet inte vad jag skulle göra utan han.