nära och kära.

jag tycker inte om när mina nära och kära mår dåligt. jag vill så gärna hjälpa men jag vet inte på vilket sätt. det är jobbigt att bara stå på sidan om kan jag säga. till dig som har det jobbigt, du vet att jag finns här 24/7. vad som än händer är jag alltid där för dig. för jag vet att du skulle göra lika för mig vad som än hände. blod är tjockare än vatten.

badat.....

har knappt Träff linus på hela helgen så jag är glad att vi är ledig idag så vi kan mysa och umgås. :)
han berättade nu på morgonen att han badade igår när David och Mårten tog upp båtarna. Linus hade hoppat i med kläderna, skor och allt på. och det var iiiisssskallt sa han. jag kunde ju inte annat än att skratta åt han. haha. :P

jag tror inte han vill bada nå mer om det inte är sommar iaf så :) hihi..

önskar....

just nu önskar jag mig ett alldeles eget hus. jag hoppas verkligen att vi hittar ett snart. jag vill ha något eget och inte bara som vi hyr...

:P

det är skrattretande.. men inte bryr jag mig eh. lika bäst så :P


Näe nu ska jag somna om och sova en stund till.. :)

tips tack???

på bra bloggar att läsa :) överös mig med en massa tips på bra bloggar som handlar om inredning, bakning, matlagning tex :)

älskart :)

på flera ställen har det snöat nu idag. å jag älskart. :) älskar vintern och skoterturerna man kan ta och all pulka och madrassåkning man kan göra :)

Ja just ja..

man ska ju inte sluta förvånas. man tror man känner en viss person men tydligen inte.

Ajja.. från en sak till en annan... en kul helg har det vart på sätt och vis iaf.. :) min mördar vecka på praktiken är nu den här veckan 6 dagar ska det spenderas på hemtjänsten i kilafors. men det ska nog gå bra. :)

längtar lite till praktiken är över så jag får tillbaka mina lediga helger ;) haha

gör som jag....

stöd cancerforskningen på olika vis :)
jag har köpt två armband...



(bilderna är lånad från Google)

om ni visste.....

.... hur ont det gör i mitt hjärta. jag hade hoppats på att det skulle bli annorlunda men ja jag vet inte.. det är ju bara början nu så det kan ju bli helt annat sen. men besviken blir ja för jag får alltid komma i sista hand..

faster Caroline

igår blev jag faster till en liten flicka som ska få heta Sara. hon är så otroligt söt. jag längtar tills dom kommer hem så man får snusa bebis :)