tårtdag

idag var vi ju som sagt lediga så då blev det en tårta gjord. linus blev hur glad som helst. :) har även hunnit sy gardiner till köket och satt upp dom. nu ska jag bara hitta orken att städa hela huset. :/ det är mindre roligt. men det måste ju göras det med.




JAAAAA :)

jag fick jobbet!

panik/ångest eller vad är det?

min lillasyster har börjat i nian nu och min lillebror har börjat första året på gymnasiet och min andra lillebror har börjat andra året på gymnasiet och min tredje lillebror blir 23 i år, samtidigt som det där sker så känns det inte som att jag ska fylla 26 snart. sist jag kom ihåg så skulle jag fylla 21 ;) haha näe men man blir ju definitivt inte yngre. det får jag lite panik över. att jag bara blir äldre och får mer och mer ångest över det. :/

seg dag..

har hunnit med två promenader på en timme var med jobbet idag. och gjort en massa annat har vi också men ändå har dagen gått så segt så segt:/ jag tror jag blir galen. och spänningshuvudvärk har jag fått med :/ så tur det är dags för jobbet att sova snart så man får slänga ikull sig själv en stund med.

jobbar...

jobbar på jobbet som jag har haft intro på i två dagar nu. så vi får se hur det går det här dygnet då när jag jobbar. men det ska nog gå bra skulle jag tro:)

ska iaf ta med mig jobbet ut på en promenad sen. det här jobbet älsksr verkligen att vara ute. skiner upp som en sol varje gång man kommer utanför dörren :)

Lite Inspiration till mig tack!

Ni är mååånga som läser så jag skriver igen, ni får gärna dela med er av lite olika recept. mat som bakning det spelar ingen roll. Det är bara roligt att prova på något nytt:) så snälla ni dela med er till mig? :)

intervju

jag har vart på en jobbintervju nu och efter varje intervju brukade jag ringa mormor och berätta hur det hade gått, vad dom ställde för frågor och vad jag svarade å så. och varje gång när vi hadr pratat klart om det så sa hon alltid. Caroline, det gick nog bra ska du se. önskar jag hade fått hört dom orden idag.

pärm..

receptpärmen börjar bli klar. Snart så är alla recept insatt där. :)

äntligen..

hela huset är städat:) sängarna renbäddade och nu kan jag väl också säga att jag har gjort helg :p haha. tänker inte ta fram dammsugaren mer i helgen (hoppas jag)

godmorgon!!!

så fort sigge hörde linus röst i morse så satte han sig så här på sängen:)




bääääärrr

var i skogen lite drygt en timme idag och fick ihop 8 liter blåbär.. wiehoo:) i morgon hoppas jag att vi kan bege oss ut en sväng till men då för att plocka lingon och kanske någon kantarell :) jag/vi tycker om att vara ute i skogen :) det är rätt mysigt. oftast brukar det vara jag och linus som vill gå hem först men idag var det david som sa att vi skulle ge oss och åka hem ;/ ;p
okej då blev mitt svar. vi hade ju hela hinken full så ;) typ iaf.. :p

i frysen ligger hjortron, hallon och svartvinbär redan :) så jag vet inte om det får plats nå mer bär i frysen efter vi har plockat lingon. :p haha. men det ska bli både gott och skönt att kunna göra egen sylt eller saft eller vad det nu än är i höst/vinter. plus att man spar in lite pengar på det också;) ekonomiska jag kom fram lite där. hahahaha...


handikappad

bilen är hos bildoktorn och ska bli hel igen, efter den där lilla incidenten som hände i början av sommarn (jag fick vejja för en bil och körde in i soptunnan)
jag har kommit på så många saker jag skulle vilja göra idag men då måste jag ha bil :/ och den blir jag ju utan en vecka typ så jag känner mig handikappad får göra lite av det när david kommer hem från jobbet så jag kan ta hans bil :p





Linus!

ungen är 3, 5 år och det enda som duger är jeans och tshirt. ALLT annat är fult. Få på han ett par strumpor är bara att glömma. Men helst av allt skulle han vilja gå nakenfis hela dagarna och varje dag.
han sitter praktiskt taget ihop med den där förbannade nappen :/ men nu har vi sagt bara när han ska sova. så var det innan han fick sommarlov från dagis. så nu jävlar.

han älskar rosa och rött. vill gärna ha det på kläder. och självklart får han det :)
han och jag går varandra på nervern så det bara smäller om det ibland. vi är alldeles för lika jag och linus. david bara skrattar åt oss :/






bakdag:)

har gjort negerbollar och rulltårta nu på fm :)

så är det någon som känner sig fika sugen så är det bara att komma hit :p för det finns massor. bullar, morotskaka, negerbollar och rulltårta med smörkräm och daim:)

funderar på att baka något mer men jag vet inte vad. har ni nå bra recept på kakor, tårta, mat, bröd ja allt så dela gärna med er till mig :)




frammåt

det går frammåt sakta men säkert här hemma. david har fixat klar vedboden nu:) helt klar dessutom:)

så nu alldeles snart ska vi börja med köket så vi kan installera en kamin där med så vi slipper frysa ihjäl i vinter:p

imorgon ska vi lämna in bilen på lagning det skulle ta en vecka. tur att jag inte behöver den då :p men visst kommer det kännad drygt att inte kunna ta sig hemmifrån men vad gör det. jag och linus får baka, leka å dona vi. :) hihi.




I will allways...

..... love you !





imorgon

kör vi grönalund för fulla muggar:)
jag, david och mina syskon plus en kompis till dom. Linus lämnar vi till farfarn. vi vuxna ska leka av oss lite ;)




kräftor...

sjukt sugen på kräftor och pajer å allt man äter när man har kräftskiva. undra om jag ska prata med min andra hälft om att äta sånt gott i morgon ;) tror ni han går med på det? :)

avlösning

här hemma avlöser ungdomarna varandra. igår åkte en hem och två andra kom :) jag tycker det är lite mysigt också när dom är här så man får rå om dom lite extra :)




tårar trillar ner för min kind.

jag saknar dig mormor så det gör ont i hela mig. kunde jag så skulle jag göra allt för att ha dig här hos mig/oss. 9 månader sedan du tog dina sista andetag. det känns som att det var igår. jag sörjer dig lika mycket nu som då. du var min bästaste mormor. jag kommer vara så tacksam för att linus fick träffa dig.





regn, regn, regn å lite mer regn också.

idag har vi spenderat dagen inne eftersom det regnar. och det har regnat hela dagen. :/
även att linus har fått bestämma allt vi har gjort idag. :) han bestämde till och med vad vi skulle äta idag. havregrynsgröt till frukost, blodpudding till lunch och lax till middag. :D så jag hoppas han är rätt nöjd nu ;) även att vi ska ha lite fredags mys snart med film och popcorn:)

senare kommer jenny till mig och vi ska väl surra en massa skit som vanligt:p haha.

...

ja jag säger då det ja.
vuxna/vuxen människor/människa..




skämmas

idag fick jag skämmas för en sak linus gjorde på sin kompis. jag bröt ihop totalt. kände mig misslyckad som mamma och allt. jag förstår inte varför han gjorde som han gjorde. han vet ju så väl att han inte får göra så där men ändå gjorde han det. jag ville bara sjunka igenom marken och försvinna därifrån.

plåga sig själv.

ja det är jag nog rätt duktig på.

ont i mig.

ficl se/läsa en sak nyss och det gjorde ont i mig på något vis:/ att det kan göra det efter så lång tid. ja det trodde jag inte. men så fel jag hade.





i helgen..

ska vi leva husvagnsliv;)
och även att det ska bli varmt i helgen så detta blir perfekt det:)