jul...

julen har vart helt perfekt. har vart med nära och kära och linus har fått det han har önskat sig. :) och hans min när han öppnade varje paket går inte att beskriva. han var/blev så lycklig. det bara lyste i ögonen på honom. :)

men i morgon är det allvar igen. jobb helg för min del och sen på måndag morgon när jag går av så åker vi till ljungdalen. behöver jag säga att jag längtar ;)






varför?

Nu när man är så här pass "vuxen" som man/vi är nu så är det okej att ha kill/tjejkompisar. varför ska man behöva tjaffsa/bråka om en sån sak. jag trodde att är man från (vi säger) 25 bara för att det lät bra. så ska man vara så pass självsäker och man ska lita på den man är tillsammans med så pass mycket att man tillåter den andre att ha kill/tjejkompisar. Man ska inte behöva vända bort telefonen när man smsar med någon och inte heller när man kollar instagram, facebook och allt vad det kan vara.
jag är en tjej som har haft och fortfarande har killkompisar och dom är minst lika bra som mina tjejkompisar och dom vill inte jag förlora.

jobb?

alltså nu börjar jag få panik igen. mitt vikariat går ut sista december sen vet inte jag vart jag ska jobba. jag har ju jobb inom resursen men jag vet inte vart och när jag får jobba. jag tycker det är lite jobbigt. :(

förbannad, irriterad å allt sånt skit..

ja ibland kan jag bli så irriterad, tokig förbannd och allt sånt där på både david och linus. jag har sagt länge att jag skulle behöva semester från linus för att han är i värsta trottsen nu. men så nu när jag jobbar dygn så saknar jag ju han . men det är väl som det ska vara antar jag? :)





inte som man tänkt sig.

allt blir inte som man tänkt sig.

jag sa länge att efter gymnasiet så skulle jag flytta tillbaka till hudik, och det gjorde jag ju. men jag flyttade även därifrån fast jag sa att jag aldrig skulle göra det. jag sa även att jag aldrig mer skulle flytta tillbaka till kilafors/bollnäs men även det gjorde jag (davids fel) jag hade planer på att gå appollos reseledarutbildning i grekland efter gymnasiet men så blev inte fallet. utan jag började jobba direkt när jag tog studenten. har även sagt att jag inte skulle vilja jobba med handikappade, vilket jag gör nu. och det är det bästa jobb jag har haft. jag trivs så himlans bra.

ibland kan jag tycka att mitt liv är rätt tråkigt men om man ser tillbaka på det så har jag ändå gjorts rätt mycket som jag absolut inte ångrar.

bilder














julgodis?

min hjärna står helt stil. jag vill baka massor av julgodis men det enda jag kommer på är knäck. jag vill baka mer och annat än det? någon av er som har nå bra tips och recept på julgodis? ;D

onödigt köp.

den där traktorn david absolut ville ha och köpte är ett onödigt köp. för han har inte ens skottat med den nu när snön kom så jag lär ju få ploga med bilen när jag ska in på gården nu efter jobbet. jag sa till och med åt han igår att kliva upp en timme extra så han kunde skotta gården men det struntade han i och det resulterade i att han körde fast med jobbilen och fick skotta lite för hand ändå. det hade aldrig hänt om han hade skottat hela gården med traktorn. men jaja. jag och linus ska iaf vara ute när vi kommer hem så vi lär ju skotta då så.

planera :)

jag gav ett förslag till david om vad vi ska göra på nyår idag. så nu hoppas jag på att det blir så. håll tummarna för min skull snälla ni ;)
jag kan säga så här, vi ska åka bort kanske. MEN inte till mamma. så nu får ni gissa vart?! ;)

planerar :)

idag har jag sagt ett förslag över nyår till David. så jag hoppas det blir så. Jag kan säga så här att blir det så som vi pratade om så åker vi bort över nyår. och det är inte till mamma så nu får ni gissa vart?! ;) :P


min första....

idag fick jag min första glossybox hem i brevlådan. :) rätt nöjd över produkterna som var i denna gång. kan säga att jag faktiskt längtar tills nästa kommer ;)




bjuden...

igår var det meningen att jag och david skulle ut och äta men istället bjöd kusin på middag och efterrätt. :) så gott och tack så mycket för att vi fick komma. :)
vi spelade även nå geni spel. och ja det är nog kanske inget för mig :p haha..

när vi åkte därifrån så åkte vi in till davids kusin en vända också och sen äntligen efter det så åkte vi in till bollnäs så vi kunde kolla på stiftelsen. :) även fast jag var nykter så hade jag askul :) och som vanligt så är stiftelsen grym ;)