Minnen är minnen

Så är det och så förblir det. Man ska inte ångra något som fått en att le. Så det så. 

I år är det min yngsta lillebror som tar studenten. Han pratar om 100 dagars hit och dit. Vad jag kommer ihåg så var jag minst lika taggad som han är hur nu på att gå på 100 dagars. Och vi hade nog rätt kul den dagen vi med ;) mycket alkohol blev det iaf... Hahaha :P 

Just nu är vi iaf hemma hos mamma, blir kvar tills på onsdag. Skönt att vara hemma fler dagar än en helg bara. Så man kan njuta lite grann och inte bara stressa runt en massa. 

Sjukhuset ännu en gång.....

Ja men jag tror jag får nå fel snart. Ännu en gång är jag på det här sjukhuset. Nu ska jag till sjukgymnasten och se vad hon har att säga om min arm då. Och om två veckor så ska jag väl tillbaka till Gävle också.

Ja ingen ro och ingen vila här inte. :P 

Ingen bra dag...

Min arm gör ont. Antar jag har rört och använt den för mycket. Och jag och Linus har inte kunna hålla sams alla idag. Å nu är D iväg och gör något med bilen :/ så jag och Linus är själva ikväll också som vi har vart hela den här veckan. 

I morgon kanske är en bättre dag. :) 

Bruten arm, gips och operation...

Ja det ska ju vara jag för att lyckas med något också så och den här gången har jag lyckats ramla och gjort illa min vänstra arm. 

Förra fredagen så tjatade Linus om att få åka skridskor så vi åkte till isen så han fick åka och där så ramlade jag och tog emot mig med armbågen (trodde jag) David frågade hur det gick? Jo det gick bra sa ja. Men kände att det gjorde ondare å ondare så vi åkte hem så jag fick ringa 1177 så jag fick en preliminär tid på akuten här i Bollnäs kl 18 kan säga att jag gick därifrån kl 23. Dom sa att armen var bruten och att jag skulle få gips efter jag hade gjort röntgen å allt sånt! Men sen kom läkaren å sa att ortopeden från Gävle skulle ringa till veckan för att brottet var så illa. 

Så ortopeden ringde i måndags och sa att ha det blir operation vi återkommer under dagen vilken dag och tid det blir. Så på eftermiddagen ringde dom och sa att jag skulle vara där till kl 7.30 på tisdagen. Det var jag och när jag kom dit så visade dom mig mina röntgenbilder härifrån Bollnäs och där såg det ut som om leden som går ner i underarmen var ihop tryckt 3 mm så det var den dom ville höja upp alternativt ta bort ben som var krossat. Men när jag låg där nersövd och dom hade öppnat upp mig så visade det sig att den leden var jättefin men att det fattades en benbit på 7*10 mm på den övre leden. Den låg så illa till så att dom inte ville ta bort den när dom hade öppnat upp mig för då skulle dom förstöra mer än att laga. Så nu har jag en lös benbit i armen  som läkaren håller tummarna att den inte ska vandra och ge mig besvär. Men får jag besvär av den så ska dom ta bort den med titthål sa dom. 






Nu är jag utan gips och ska röra på armen så mycket som möjligt men jag får absolut inte belasta den. Jag kan inte heller för den delen för jag har så förbannat ont. Och när man har så ont så är man inte trevlig heller för fem öre :/ plus att dagen efter min operation så blev Linus sjuk. Men som tur var så har han fått vart med sin farmor eftersom jag inte ens kan hjälpa mig själv så har jag svårt att hjälpa han med...