För några dagar sen...

Så kom det lite lite snö. Så Linus skyndade sig ut på morgonen för att hinna göra en snögubbe innan snön skulle försvinna! 





Lucia på dagis!

Linus såg framemot att ha lucia på dagis och han hade gjort det länge men när jag berättade att vi föräldrar inte fick vara med och kolla så blev han ledsen och han vägrade släppa mig när jag skulle gå därifrån! Jag vill ju visa dig mamma! Så när vi kom hem den dagen så fick han sjunga alla sånger för mig här hemma och så fikade vi lite :) 





Just det ja...

Jag har ju glömt att skriva att nu är jag klar med skolan. Jag är numer en nyutbildad undersköterska :D det känns förjävla bra måste jag säga! Hur nu känns det inte som att jag vill plugga vidare men om ett tag så kanske, vem vet! Så för den här gången har jag lagt böckerna på hyllan ;) 




Vart är snön?

Det är bara att konstatera att det kommer bli en vit jul i år :/ men men. I år så är vi här hemma hos oss och firar jul, med mamma och dom plus Niklas mamma Anna, det ska bli mysigt att ha familjen samlad (eller en del av den iaf) :)  i fredags kom ett gäng ungdomar på besök och åkte hem i söndags lika tråkigt varje gång dom åker men vi fick behålla Pontus och tur var väl det så jag kunde få sova ut igår efter den här jobbhelgen. Är så tacksam när jag får göra det och när jag får lite hjälp med Linus så jag hinner göra en massa saker. Utan att höra hans tjat.