påskplaner?!

Näe vad är det.... Är man tillsammans med David så kan man inte planera något. :P han vill oftast göra det som faller han in så att säga. Så vi får se vad vi gör i påsk med andra ord. :) 
Dock så jobbar jag måndag när det är annan dag påsk men det gör så lite för jag är ledig torsdag-söndag :) så jag ska inte klaga. 

Nu måste jag pallra mig upp och göra mig klar för att åka på praktiken. :) 

Skadat tummen....

Som jag har funderat varför jag har så förbannat ont i min tumme hela tiden.. Men nu i veckan så trillade poletten ner. Det är ju för att jag ramlade av skotern i januari när vi skulle åka hem från ljungdalen.. Så nu har jag vart på röntgen å en massa och pratat med försäkringsbolag å allt. Det var inte bara att anmäla den skadan inte. För det första så måste David anmäla en singelolycka med skotern och sen personskada och sen måsta jag prata med mitt försäkrings bolag. Jaja nu är det gjort iaf. Så får se vad dom kommer säga då. Och blir jag inte bra i min tumme efter två veckor med diklofenak så kommer jag få gå till sjukgymnasten och få övningar att göra så kanske det onda försvinner. Jag håller verkligen tummarna att det blir bra nu.. Och som vanligt när man gör illa sig så är det ju höger handen eftersom man är höger hänt. 
 
Nu ska vi äta räkmacka och kolla film och mysa :)
 
 

present till mig.

Jag blev så rörd och glad idag när jag hämtade linus på dagis för han hade gjort ett paket till mig. 💜 Han sa att det var för att jag var så vacker och fin som jag fick det. Kan tala om att han fick världens bamsekram och massor av pussar av mig efter jag hade öppnat det. 😃 Han hade gjort ett armband med rosa pärlor för att han vet att jag tycker om rosa .😃 gulliga underbara unge 😃




i morgon....

.... Är det torsdag och då åker vi till fjällen igen för en sista gång den här vintern. Underbart ska det bli att få åka iväg och köra lite skoter. :) 

Nu har praktiken börja för mig med och det går bra. Jag hade inga tvivel på att det skulle gå dåligt heller för jag känner redan kunderna sen tidigare så :) idag har jag en plugga hemma dag för linus var sjuk förra veckan och då fick jag rest uppgifter. Så måste hinna göra dom känner jag sen så kan jag pusta ut :) 



en helg i Jämtland

Var precis vad jag behövde. Och det har vart så underbart väder varje dag. Morgonpromenader med solen i ansiktet och bara njutit för fulla muggar. :) 


























Älskar hälsingland

Jag älskar hälsingland med alla dessa fina/underbara platser som finns. Och jag älskar att vi bor här där vi bor just nu för vi kan inte bo bättre/finare än den här platsen just nu. 

Ibland så önskar jag så att vi kunde köpa hus och flytta upp till Jämtland och ibland så önskar jag att vi kunde köpa hus och flytta till Hudiksvall. 

Men just nu och just idag är jag nöjd med att bo här.. 


nu ni...

Nu händer det saker. Provtagning igen igår, doktorn ringer och meddelar provsvar idag det var sämre än sist så från och med i morgon så är det tabletter som gäller. Vet ni vilken lättnad det är att äntligen få någon slags hjälp i form av behandling för att jag har trott diverse saker, jag har haft cancer, vart deprimerad, haft panikångest ja you name it alla sjukdomar har jag trott att jag har haft men allt har bara vart symptom på att ämnesomsättningen är låg på mig. Jag har tränat två tre gånger i veckan och tagit minst en promenad varje dag men jag har bara gått upp i vikt och det har vart frustrerande kan jag säga.. Men nu snart kan jag få ändra på allt hoppas jag. 

saknar....

Vissa saknar man mer och vissa mindre. Just nu har jag ett sånt där behov av att träffa/umgås med en kompis som jag träffade när vi började gymnasiet. Det känns som om vi glider isär mer och mer. Kanske är det så att vi vuxit ifrån varandra men jag hoppas att det inte är så. För hon har betytt så oerhört mycket för mig när vi gick i skolan och jag hoppas att jag får ha kvar henne som vän resten av mitt liv..  

nu så..

Nu jävlar är jag igång. Inget godis och sånt Skit på minst en månad först å främst. Och minst 30 min promenad varje dag.. Nu jävlar kör vi :) det här kommer gå så jävla bra det så :)