två av mina syskon

Jag tycker om dom här bilderna. För det är så här vi är när vi är med varandra :) 



torsdag....

Idag blev vi hemma från skola och dagis för linus har klagat över magen hela natten. Och när klockan väl ringde så bultade mitt huvud. Så då beslöt jag att vi skulle vara hemma. 

Det har vart lite mycket i skolan nu så jag har känt mig stressad å så. Jag hoppas det vänder snart. För snart så är alla uppgifter inlämnade. :) då kanske man lugnar ner sig lite :) 


ledsamt

Alltid ledsamt att säga Hejdå till David när han ska åka bort och jobba. Och första dagen/kvällen är värst för då har jag svårt att sova och svårt att göra saker för att jag känner mig ledsen. Och jag vet inte ens varför jag känner så :( Men nu så är han på väg till Stockholm iaf och Linus ska få följa med mig till skolan en sväng nu på morgonen för han har tandläkartid kl halv tio och då är det ingen idé att först lämna han på dagis sen hämta han efter en timme igen. 


det är så sant....


farsdag...

Vi bjöd pappa och ann-sofi på middag idag, och med sig hem fick pappa två presenter som jag vet att han tycker om :) jag köpte inget utan gjorde själv till han :) 

David fick en parfym, kalsonger och godis av linus. :) 

Nu ikväll så spelade jag och Linus bingolotto och drack glögg och åt pepparkakor och mandariner :) linus tyckte det var kul att spela bingolotto och så jublade han av glädje när jag frågade om vi skulle dricka glögg, för det älskar han verkligen :) 

I morgon är vi tillbaka till verkligheten igen, då är det dagis och jobb som gäller. Och David åkte till fjälls nu ikväll :( tycker inte om att ha han borta men den här veckan kommer han Hem tidigare än torsdag iaf :) lycka :) 

Och inget jobb har jag inbokat den här veckan heller. :) skönt faktiskt. För då kan jag koncentrera mig på skolan :) 



vin,vin,vin...

Igår kom david hem och idag fick jag träffa han. Det pirrade lite i magen faktiskt efter 6 dagar ifrån varandra :) som jag har saknat han den här veckan. Min bästa hälft. Det är du det David. 

..........
Nu Ska vi äta räkmacka och dricka vin ;) 



.....


en alldeles för tidigt morgon...

Ja men just.. Jobbet har vart vaken i princip hela natten. Hur i hela friden ska jag orka skolan idag. Hur ska något kunna fastna i min hjärna, hur ska jag kunna koncentrera mig?! Ja det är frågorna det. Aja vi får se hur det går.


kärlek/uppskattning..

Vet inte vad det är med mig. Men jag visar kärlek och uppskattning hejvilt. Å speciellt till mina två grabbar där hemma. Dom är verkligen det bästa som har hänt mig. Jag älskar dom över allt annat på denna jord. 

Lite panik/ångest har jag för att David åker bort på jobb till veckan men ähh det kommer gå bra bara det att jag inte vet hur jag ska få ihop allt med allt. Men det löser sig säkert det med. Skulle ha behövt storhandla innan han åkte å men nu blev det ju inte så. Kanske att jag hinner göra det i morgon å. 


just det...

Glömde ju bort att skriva igår vart vi hamnade och det blev i järvsö. Mysigt var det iaf :) 

.........

Nu så väntar jobb för min del snart. Ska bli kul att jobba men samtidigt så känns det som om jag inte riktigt har tid :( men men får ta med mig skolböckerna så kan jag plugga lite iaf. Annars kommer jag bli helt galen. Är mycket att hinna med ändå den här veckan och det gör inte saken.bättre att David ska till fjälls och jobba. Tur iaf att han åker i morgonbitti så vi slapp ha barnvakt till Linus idag.. 

hemlig destination

Jag sa att vi skulle åka in till Bollnäs och fika men då sa david att vi ska åka någon annanstans att gör det... Hihi.  Undra vart vi ska. Men ja jag är redo iaf ;) 


tråkigt väder...

Tror alla i våran lilla familj ät seg och trött idag. David ligger fortfarande, linus kollar film och jag har precis ätit frukost. 

Kanske vädret spelar in för det är då inge bra väder idag. I morse regnade det och nu snöar det. Tror dock inte att det blir vitt på backen för det är plusgrader ute. Och med min tur så lär ju snön komma nu till veckan när David ska jobba borta och för att sommardäcken sitter kvar på Audin. Och dom sitter där för att jag inte har nå vinterdäck, så det kanske är dags att köpa det nu snart. 

Jag tror jag ska fråga grabbarna om vi ska göra något idag. Kanske bowla. Eller buspalatset kanske. Måste fråga vad david tycker och vill :)