2006?

Hörde låten boten Anna med basshunter idag och tänkte genast tillbaka till våren/sommaren 2006. alla bussturer till och från Hudik från gällö till en viss person, crusingar, studenten, balen, studentveckan, fjärilarna jag hade i magen inför allt som hände då. ny kille, flytten, studenten. jag skulle bli vuxen och klara mig själv. jag hade fått ett jobb(började två dagar efter studenten) jag var rädd men samtidigt väldig exalterad för att få kunna ta det där steget. det var inte ett litet steg heller för jag flyttade mer än 20 mil från min familj. det var 8 år sedan.
jag ångrar inget av allt det där. mycket har lett mig hit där jag är idag. och det är jag så tacksam för.

perioder

i stort sett alla säger att dom får höstdepritioner. men jag är en sån som får det på våren. :/

jag saknar att ha mamma nära. och mina syskon där uppe också förstås. jag kan inte bara bjuda över dom på middag eller en fika. utan allt måste planeras. jag saknar dom så fruktansvärt mycket. och allra helst nu när det börjar bli en sån här högtid. jag vill ju gärna vara med dom då. men iår blir det inte så och det är jag hemskt ledsen för. för jag är så familjekär och vill umgås med dom.

men iaf idag så fick jag säga hej och Hejdå och ge mamma och josefine en kram. dom åkte tåg från Stockholm till bräcke idag och tåget åker ju förbi bollnäs så då åkte jag in till stationen och gav dom en kram och ett varsitt påskägg till josefine och pontus. vi fick lite saker från Tyskland vi av mamma. för det är där dom har varit. :)



ska jag eller ska jag inte???

Är sjukt sugen på att beställa dessa byxor men jag har åter igen en sån där beslutsångest :/ :P