sjukstuga..

jag är på jobbet och är inte pigg. tydligen har inte linus sovit något i natt för han har hostat ringde david och sa. så han får vara hemma från dagis idag.. typiskt, jag som hade massor av saker att göra idag men jag får väl ta med han då som jag alltid får göra :/ hoppas bara inte linus är gnällig som han har vart dom senaste veckorna då kommer jag dra av mig allt hår kan jag lova. :p

i morgon ska vi åka upp till mamma. som jag har längtat. det är länge sen vi var där nu. och på lördag ska jag och louise på sminkkurs :) wiee. det kan behövas kan jag säga , iaf för min del :p haha...





blir ju galen på mig själv.

men nu jävlar... nu har jag lovat mig själv och ett löfte är ett löfte. så det så.

..




tatuering?

kanske tar och tatuerar denna. vad tror ni om det? :)




tid för mig själv..

jag är less, ledsen, arg, irriterad, förbannad, tom, känner mig alldeles orkeslös.

jag skulle så gärna vilja ta med mig en tjejkompis och åka iväg och bara vara. men jag blir så less för dom jag frågar säger nej jag kan inte lämna sambo med barn/barnen själv heller det går ju inte. men för i helvete. han brukar ju göra saker utan sin tjej och barn på helger så varför kan inte vi tjejer?

på mig själv..

tog och gjorde naglar på mig själv igår. rosa så klart :)




grattis till världens finaste ängel!

idag är det ingen vanlig dag för det är/skulle ha vart mormors födelsedag. . jag saknar och älskar dig nå enormt mycket mommo!




mina första...

gjorde mina första naglar på fia igår. blev faktiskt riktigt bra. det är synd att man inte får någon rättvis bild bara.. :/ naglarna är iaf guld med guldprickar. skit fränt blev det i verkligheten. :)








årsdagar

våran förlovningsdag närmare sig även mormors födelsedag och mormors dödsdag. iår får man köpa en blomma och sätta på graven istället för att åka hem till henne och ge henne en blomma och få så hennes leende när hon får den. och man får inte höra hennes 'nämen tack för blomman Caroline, vad fin den är'

det är så fruktansvärt tomt utan min/våran älskade mormor. jag saknar henne så jag spricker snart.

älskar't

jag älskar att köra bil i mörker med hög musik på... det är det bästa med hösten/vintern att det blir mörkt fort:)




byxor/jeans

eftersom jag inte kunde sova igår så låg jag och surfade runt lite. så det blev att jag beställde lite från hm. det blev "bara" tre saker..





kär? JA

jag är helt kär i cath kidstone och hennes kollektion/kollektioner. Älskar verkligen hennes väskor och plånböcker. I'm in love!!

orättvist

lite orättvist är det allt.

Visa får det hur lätt som helst, utan att behöva kämpa och andra måste kämpa hur mycket som helst fast dom skulle kunna få det lättare än andra. ja men sånt är väl livet antar jag.

varför?

varför Varför varför?

jo därför därför därför.. :-/

galen på mig själv.

marknad....

tog med mig jenny till hudik på marknad igår:) älskar dom hära jenny och caroline dagarna. dom är guld värda. :) tack gumman för igår. ♥

kom hem med strumpor och kola ;) standard när det är marknad det ju ;)

tog även och gjorde hål i örat:p hihi.




snurrigt värre.

alltså det har vart för mycket för mig förra veckan och den här veckan. men jobb hit och dit å vara själv med linus. jag har glömt bort saker jag har lovat :-/ och det brukar inte vara likt mig :-/ jag har till och med blandat ihop telefonnummer och för att säga det själv så brukar jag vara rätt duktigt på att komma ihåg nummer så där men jag har helt enkelt haft förmycket att tänka på nu :-/

överlycklig

linus blev överlycklig i morse när david låg i sängen. som han har saknat sin pappa dom här dagarna :)
idag blir vi förmodligen bara hemma. jag ska iväg och jobba ett kort pass 16-20 sen jobbar jag ju helgen med. vilken tur att jag verkligen älskar mitt jobb hörrni.;)

ska försöka övertala david att vi ska åka till hudik och gå på marknaden där. vill inte han så åker jag själv. :) för hudikmarknaden är ett måste :p


lilltroll..

mammas älskade lilltroll ♥





tummen upp

mailet jag skickade iväg igår, dom ringde upp idag:) så det såg positivt ut. jippie... :) även att jag fick förlängt på mitt vik till 7 oktober.. toppen enligt mig..

det finns även tre dåliga saker. ljudet krånglar på tvn, min telefon krånglar och diskmaskinen låter konstigt. :/

familjen...

ikväll är en sån där kväll som jag skulle vilja ha min familj (mamma, niklas, pontus och josefine) lite närmare. jag har bakat en bananpaj och önskar att dom kunde smaka den. att jag kunde få bjuda dom på den. och jag gjorde en kasslerpaj till middag även den önskar jag att jag hade fått bjudit på. jag saknar min familj. vissa kvällar mer än andra och idag är en sån kväll.



bananpaj med marängtäcke.

bästa kompisarna

linus låter sigge göra allt på han. om sigge biter linus på handen/fingrarna så säger jag fy och linus säger låt han mamma han biter inte så hårt. och linus får göra allt med sigge. han tillåter att linus bär på alla sätt och vis och han kryper upp i linus famn när linus har lagt sig ner å allt. det är så kul att se. för det var ju linus som fick sigge:)




svar

jag har fått svar på mitt viktiga mail i morse och det är vidarebefodrat så jag hoppas som hör av sig snart nog :)

skickat mail.

då har jag skickat iväg ett vikigt mail (för mig) från mobilen eftersom vårat internet slutade fungera igår:/ routern gick sönder. :/ så får jag väl se kanske under dagen hur det går. jag håller tummarna och hoppas innerligt att jag får ett svar idag.. :)

jobb, jobb, jobb å återigen jobb.

Ja vad vill jag syssla med då när jag blir stor? Jag älskar verkligen det jag gör nu det gör jag verkligen men ska jag vidare utbilda mig inom det eller ska jag fortsätta söka jobben och "bara få" dom här extra/vid behov jobben? och vara nöjd med det? Nej tack nu får det vara bra..


söndag!

jahaja då har david åkt upp till fjälls och ska jobba. här hemma blev jag själv med en sjuk linus. världens dunder förkylning har han fått stackarn :( han blir iaf hemma från dagis i morgon får se hur det blir resten av veckan!