Svårt det här

Jag som är en sån godisråtta. Har nu ätit lchf i ca två veckor. Och nu när mensveckan börjar närma sig så skulle jag kunna döda för att få äta choklad 😡 det är min drog det alltså. Choklad och fikabröd... Men jag ska fan hålla mig...


Vinter...

Jag vill gärna ha vinter och snö nu. Jag vill köra skoter. Har vart många månader den har stått i garaget nu. :( men snart så. Över nyår är första bokade resan till fjälls som vi gör. Jag hoppas det kommer snö tidigare så vi kan åka en gång innan också åtminstonde.


Tänker

Vissa dagar går det bra. Vissa dagar har jag panik och ångest över hela situationen 😢 men det kanske är något som hör till innan mam har träffat läkare och fått allt svart på vitt så att säga.


Bort bjuden på middag

Idag så blev vi bjuden på mat hos pappa och Ann-Sofi. Alla barn och barnbarn. Mysigt. :) sen så var det bara att åka til jobbet för min del.

Det är inte alltid roligt att jobba helg. För då sitter familjen hemma och myser medans jag får vara på jobbet utan dom. Men det går bra. Eftersom min brukare är så lättsam. :)


4 kalas på 1 vecka och 2 dagar

I torsdags var det kalas för brorsans minsta som fyllde 1. Och i går lördag åkte vi barn med familjer till pappa och firade han i förskott på hans 50 års dag. Sen nästa vecka ska pappa bjuda på smörgås tårta den dagen han fyller också på lördagen då är det kalas för brorsans älsta dotter som fyller 2.

Och på fredag ska jag hinna med en sjukhus besök i hudik på gyn. Ska ta cellprover. För tydligen fick dom inte tillräckligt många celler på det första provet :/


Igår

Var en okej dag ändå. Nästan inga tankar..

Efter jobbet åkte vi till brorsan för hans minsta Evelina blev 1 år igår. Det bjöds på massa godsaker och barnen lekte. 😀 riktigt mysigt var det.

Kom hem sent, David la sig i sängen och kollade sin serie. Jag la mig bredvid och tänkte kolla på kläder å sånt men jag somnade strax efter 22 och så sov jag till 07 i morse. Känns som om jag behövde den sömnen. 😊

Dags för att göra sig klar för dagen och sen fixa med tvätt å sånt innan jag åker och jobbar.