ingen lust!

idag är en sån här dag när jag inte har lust med så mycket. bara vara liksom. har iaf tvättat två maskiner med tvätt och det får duga för idag.
nu ska jag sätta mig i soffan och slänga upp benen på bordet och bara vara tills det är dags att göra middag.




sigge!

här har ni våran nya familjemedlem, sigge.




ännu mer huslig:)

kokade saft och lättdryck igår på svartvinbär och svartvinbärsblad. :) plockat en liter hallon idag. ska upp i skogen och plocka mera för tänkte göra sylt och saft av det med:) även att jag ska koka mera svartvinbärs lättdrycken. den var riktigt god alltså:)




Jul. 30, 2013




livet...

Det blir inte alltid som man tänkt sig! Men ska inte hålla kvar bara för att. då är det lika bra att släppa.

mitt liv???

Vad ska jag göra med mitt liv gällande jobbfronten? Uscha vad jag hatar att vara vikarie bara. Jag skulle vilja ha ett jobb där jag är tillsvidare anställd. För då har jag rätt till semester. Jag skulle kunna göra allt för att få ha semester just nu och bara umgås med mina killar. Hitta på roliga saker. ´Det skulle vara det bästa det.

huslig

gjorde hjortronsylt igår.. funderar på att plocka av svartvinbären nu snart så jag kan göra nå gott av dom också. saft kanske eller lite gelé också kanske;)





även att jag ska ut i skogen och plocka blåbär snart så man kan göra sylt å lite saft på det också kanske;)

närproducerat;)

Äntligen kan man börja äta morötterna och salladen som jag och linus planterade i våras:) och så gott det är:)








Träslottet...

Idag har vi spenderat hela dagen på träslottet med familjen frank/Eriksson :) Tror barnen hade det väldigt kul iaf :) Det som var huvudsaken faktiskt :)

Nu har jag plöjt igenom ett x antal avsnitt av skilda världar. Kanske dags att sluta sina blå nu snart. :P

skickat efter.

jag tog och skickade efter två säsonger av skilda världar till mig själv och hobbit filmen till david (bara för att jag är en sån snäll flickvän)

så någon dag när det är dåligt väder ska jag kolla skilda världar och mysa ner mig;)

jobbdygn på jobbet idag. går av i morgonbitti:/ så när jag hämtar linus från dagis imorgon så har han sommarlov sen så som han har längtat:)

varm dag!

igår så sa linus att han ville åka och sova hos morfar och ann-sofie och självklart fick han det för oss. så vi ringde och frågade och givetvis fick han även sova där för dom :)

vi skjutsade dit han och sen så åkte vi hem och åkte ut med båten en vända (ca 1, 5 tim)
efter det så åkte vi iväg till davids kompis som var och campade med husvagnen inte så långt ifrån oss. sen när vi kom hem var kl lite över ett. så då blev det bums i säng eftersom vi såg på vädret att det skulle bli fint idag så tänkte vi hämta linus i tid och åka iväg och bada. men även dom tänkte samma tanke som oss så vi fick allt vänta:) :p
så vi passade på att plocka hjortron istället vi då:) haha...

Nu sover linus och david åkte iväg med crossen en vända så jag ska slappa lite innan han kommer hem. :p




tråkig?!

jag måste ha världens tråkigaste sambo som aldrig vill hitta på saker han vill bara vara hemma. jag håller på å bli spy less kan jag säga. jag menar vi är 25-26 år och ska inte ha ett sånt här tråkigt förhållande/liv.. Alla andra hittar på saker förutom vi.

lite att göra..

Har vart lite att göra på jobbet nu ikväll då är det lätt hänt att man googlar och kollar youtube. så nu har jag insett att jag skulle vilja gå en smink kurs så man får lära sig riktigt så man får känna sig fin när man sminkar sig.

sugen?

jag är sjukt sugen på att köpa egna saker så jag kan börja göra naglar själv :p någon/några som är sugen på att vara test personer isåfall? :p


sjukt nöjd.

var till fia ikväll och fixade naglarna. skönt med egentid så där. ;) lite mer än tre timmar var jag hemifrån och jag fick dessutom fina naglar på köpet :) så nöjd. och så fina blev dom.



turkosa sommarnaglar :)


kik/snapchat

ja jag kände att jag var tvungen och testa för att se om det var något för mig.

kik är ju typ som sms.
snapchat typ som mms med en väldigt kort text.

får se hur länge jag har kvar det om jag ens trivs med det :p





vilken dröm.

jag måste bara få skriva vad jag drömde i natt för jag var så arg plus att jag grinadr när jag vaknade. :(

"David hånglade med två olika på en fest mitt framför mina ögon. Kollade på mig och liksom hånskrattade och hånlog. :( även linus var med på den där festen tror det kanske kan ha vart en midsommar fest eller bara en fest på sommaren. jag försökte slå david men fick liksom inte till några bra slag. så jag var riktigt frustrerad. jag tog linus och åkte hem. packade väskan och sa att vi måste flytta från pappa för han har gjort nå dumt mot mamma. och i samma veva som vi ska gå ut ur huset där vi bodde så kom david (det var dagen efter festen) och frågade vad i helvete jag höll på med. mitt svar blev frågan är väl för fan vad i helvete du höll på med igår också visade jag bilder på vad han hade gjort. linus sa du dum mot mamma pappa så vi flyttar du få bo själv.. "

usch å fy vilken dröm säger jag bara. jag var alldeles blöt på kinderna och under ögonen och riktigt arg när jag vaknade.
varför drömmer man sånt här för? det är ju att "plåga" sig själv typ. :/

semester! vad är det?

ja det undrar jag?!

jag skulle så gärna vilja vara ledig lite längre så vi kan göra något, jag david och linus. ikväll har det iaf planerats att åka till forsaleden och bada nästa gång vi åker hem till jämtland. det är mitt bästa ställe där uppe. jag bara älskar det stället. laxtrapporna, lagunen, vattenfall och turkost vatten. i love it . david har bara fått följa med dit en gång med mig. och då var det höst. :/ det kanske är på tiden att han får uppleva samma känsla som jag har haft alla somrar när jag har vart där och badat. :)

jag skulle även vilja åka till leksand sommarland och till skansen. linus älskar ju verkligen djur så han skulle nog uppskatta skansen tror jag:) vi får se vad vi hinner med i sommar och om vi hinner med något. :p