varmt, varmt, varmt...

Varma drycker är det som dricks här för tillfället.. Och vilken jävla natt det har vart. Har vaknat till å från hela tiden. Så vid halv fyra gav jag upp. Då klev jag upp och eldade, så det inte skulle vara kallt när grabbarna klev upp, också tänkte jag ta alvedon För att det onda i halsen skulle lägga sig men kom på att jag inte kan svälja tabletterna så då fick jag dricka linus flytande alvedon. Lyckades somna om vid halv sex och sov till nio... 

Var även tvungen att bädda rent i sängen för att det luktade så mycket svett efter mig och mina svettattacker dom här två senaste nätterna. Sen tog orken slut och sen dess har jag suttit/legat i soffan hela dagen. 


tycker synd om mig själv...

Vaknade i morse och hade rätt så hög feber. Närmare bestämt 38,9.. Så jag blev hemma från skolan idag. Som ni kanske förstår. Kroppen har värkt så himlans mycket idag. Klev upp vid sex och väckte linus sen somnade jag om när grabbarna åkte till jobb och dagis. Vaknade halv elva, åt en minimini portion med yoghurt och flingor. Gick och la mig i sängen igen och somnade om till halv ett. Kollade på ett avsnitt av one tree hill och somnade om och sov till kl kvart i fyra.. Nu väntar jag på att grabbarna ska komma hem med smörgåsrån till mig så jag får i mig något idag. Kan ju tillägga att min hals är som ett rivjärn också. Ville helst inte svälja men äta måste jag. 

Det var länge sen jag var så här dålig. Kan faktiskt inte komma ihåg när det var sist. Kanske medans jag fortfarande bodde hemma. 




min tur???

Gahh. Jag fryser fast jag ligger under duntäcket och har strumpor på mig. Jag har ont i halsen så jag vill grina, det värker i kroppen på mig. Undra om jag är på väg att bli sjuk. Det vore konstigt om Jag inte blir sjuk för både L och D har vart riktigt sjuka för ett tag sen. 

Näe nu ska jag Försöka sova.... 


korta dagar..

Två dagar nu har jag jobbat kortdagar. Så skönt. :) för då hinner man med skolan också :) 

Igår var jag så slut i fötterna så jag tog ett fotbad. Och gud vad fötterna blev lena efter det kan jag säga. :P man måste ta hand om fötterna också så som man tar hand om händerna, smörjer och donar :) 

Nu är det inge mer jobb förens på fredag iaf och då är det kvällsjobb som gäller. Jag älskar verkligen att jobba kväll. :) 


skrika...

Jag vill bara skrika rakt ut, slå sönder en massa saker och bara avreagera mig. Livet är riktigt jävla orättvist mest hela tiden. Att en sak kan vara världens lycka för en person och världens undergång för en annan. 

en del av mitt liv.

Den här symboliserar en del av mitt liv, min vardag, både privat och i jobbet. 



rosor.

Jag tycker om att ha "färska" blommor hemma/inne. Det blir mer hemtrevligt på något vis då. :) 


det är som det är.

Det är inte lätt jämt. Och jag har börjat Acceptera det mer och mer nu. Jag får vänja mig vid det som är helt enkelt. Men det är skit svårt. Jag kan inte alltid vara glad. Och jag kan inte alltid hålla humöret uppe. Så är det bara. 



trasigt

Tror jag börjar grina. Mina leggings och mina träningsbyxor är trasiga :'( så jag måste köpa nya. Jag som trivdes så bra med mina träningsbyxor,Ajja inge att göra nå åt det eh.  

Åå i morgon börjar jag jobba å :D gud så skönt det ska bli :) 


på tisdag

Är det min och Davids årsdag. Vi har då vart tillsammans i 8 år, tänk er 8 år det är länge det. Mitt längsta förhållande. Vi blev tillsammans samma år som jag skulle fylla 20 och det är Lö ge sen det. :P jag har iaf köpt en present till David. Vi får se om han tycker om den. Jag hoppas iaf det :) och jag kanske litade lite väl mycket på min lillebror där, för jag tog hjälp av han men vi har rätt lika smak så jag hoppas det blir bra :) hihi.. 

Idag är vi hemma och myser jag och Linus för dagis är stängt. På eftermiddag/kvällssidan ska jag iväg och jobba en sväng bara men det gör så lite. :) 


lugnt å skönt...

Helgen har vart väldigt lugn. Skönt faktiskt :) igår kom pär och fredrik hit så vi grillade lite. Middagen blev väldigt sen. Typ kl 21:00 satte vi oss och åt.. Men det gjorde så lite så för det var sån sjukt god middag, grillat rådjur m tsatsiki och ugnsgrillad sötpotatis...  Mmmm :) 

Idag åker vi till lillebrors hus och hjälper han å lägga in golv :) 

Och till veckan så ska jag nog jobba lite tror ja. Ska iaf skriva upp mig på tid så jag hoppas dom kommer ringa så jag får jobba lite :) 

helg..

Huset är städat och jag har rensa bland kläder och skor. En del slängs en del skickas till rödakorset/erikshjälpen.  har skrivit en massa listor, matlista, linus behöver ha lista och saker jag/vi behöver från dollar/karlssons. :) får se när man får fingrarna ur och fixar alla dom där listorna då :P haha..


annandagpåsk

Och jag har praktik :) går iaf jättebra på praktiken... :) 

På onsdag är min sista praktikdag.. :/ sen nästa måndag börjar skolan igen :/ 

Och sommarvikariat har jag fått med. På ett bra ställe så jag är nöjd. Nu ska jag bara få till några jobbpass också så är allt tipptopp sen :) 

påsken...

Har vart rätt okej.. 

Idag åkte vi till Hudik för mamma var där så linus fick en cykel och ett JÄTTESTORT påskägg av henne. Ni skulle ha sett lyckan i hans ögon. :) 



tandläkaren

Dags för tandläkaren för linus igen. Nu är det en lagning som har lossnat... Så han har så fruktansvärt ont. Vaknade i natt och skrek/grinade/gnydde för det gjorde så ont. Efter mycket om och men så fick vi i han alvedon så han kunde förtsätta sova. :) 

Så nu sitter vi hos tandläkaren och väntar. Bara det att igår när vi ringde så sa hon åt oss att komma idag men när vi kom hit så var det tydligen i morgon vi hade fått tid. Men den snälla personen i receptionen fixade en tid till linus idag ändå bara för att han har så ont.. :)