i normala fall

Så brukar jag sova typ nu. jag är så trött på kvällarna men när jag jobbar så har jag så svårt att sova så det finns inte. jag blir tokig snart. man behöver sömn för att orka med nästa dag.

jobbhelg.

alla skriver på fb att dom antingen har fått semester eller att dom har gjort helg. jag har inte fått/gjort något av det. har endast 7 jobbdygn kvar på 4 veckor innan jag får tre veckors ledigt innan skolan börjar.

tänk att jag har vågat ta steget att plugg. att få en utbildning så att jag har större chans att få fast jobb när jag är klar med utbildningen.

å vet ni, vi är sjukt sugen på att köpa ett eget hus. jag har hittat ett perfekt hus. det är som gjort för oss. jag får mitt drömhus (timmerhus) och det är dubbelgarage (Davids krav) men ja det kostar lite också. vi får diskutera, kolla på mera hus och så innan vi bestämmer oss för något. vi är iaf överens om att inte bo mitt inne i bollnäs. utan lite utanför vill vi bo. inte för långt utanför men en liten liten bit.

kan inte sova.

jobbar och kan inte sova :( blir galen snart. tankarna bara snurrar :/ vet inte ens vad jag tänker på allt möjligt, livet liksom.

slänger in lite bilder sen midsommar iaf



















å just ja. jag kom ju in på uskautbildningen också. så till hösten börjar jag plugga :) Wiee kan inte bli gladare :) men jag har inte sett antagningsbeskedet än. jag ringde hem och frågade om jag hade fått någon post och då bad jag david att öppna och så läste han att jag hade kommit in. :)



energi till tusen

det har jag haft idag. städat hela huset från golv till tak, tvättat all tvätt, vikt all tvätt, lagt in allt i garderoberna, planterat om blommorna, tagit en cykeltur med Linus, gjort rabarbersaft, tagit en springtur. ja det var väl allt det. :P

nu ska jag sova. i morgon väntar badhuset för våran del med Jenny, elliot och Elvira. mys ska det bli. sen hoppas jag vi kan gå på hm och ÖB med. ;) hihi

nu tänker jag ropa på David så jag får lite närhet också ;) hihi


ibland är det jobbigt.

jag är inne i en sån där period när jag saknar Jämtland och min familj där. jag känner att jag missar så mycket med mina syskon. jag vill inte det. vi åkte därifrån igår och jag längtar redan tillbaka till dom.


lillasysters dag.

Imorgon har josefine skolavslutning och självklart åkte jag och Linus upp för att kolla på den eftersom hon slutar nian. Tiden går så fort. jag tyckte nyss att hon var 7,8 år och om två månader börjar hon gymnasiet liksom. man kan inte annat än att oroa sig som storesyster eftersom hon då kommer upptäcka världen mer eller vad man ska säga.








en bra sak..

jag har gjort en bra sak.
jag har beställt ett armband från Sahara silver. ett armband som heter ride of hope. alla pengar går oavkortat till ride of hope.



(bilden är från Sahara silvers hemsida)


världens bästa!

jag har världens bästa mamma och Linus har världens bästa mormor. snäll som hon är så hämtatr hon linus i morgon så han får vara där uppe med dom i helgen och mamman och pappan får lite semester/ vila upp sig lite. :) Vad skönt det ska bli med sovmorgon hela helgen ;)

resultat

så här blev mitt hjul :)





bilder från dagen.