sämre mamma?

Är jag en sämre mamma för att jag ber om att få vara i fred ibland? För att jag ber om att få en sovmorgon då och då? 
Knappast. Av mina erfarenheter så blir jag bara snällare och inte lika lättretlig när jag får göra så. Men hur ofta händer det? Typ aldrig. För enligt David så är det inte så jobbigt att plugga. Men han jobbar ju 7-16 varje dag och det är mycket mer krävande säger han. För skolan är ju lätt som en plätt. Enligt han iaf. 

Och den senaste månaden tycker jag att jag har vart världens tjatmoster och grinigaste mamman i hela världen. Så igår bad jag om att jag skulle få en sovmorgon. Davis klev upp och allt men han la sig bara på soffan och där somnade han om så det var iaf jag som fick kliva upp och hjälpa linus med frukost och sånt. :( tror ni jag blir lite less eller?! Varför har man ingen rätt som mamma att bara få vara ifred ibland. Jag behöver det. Jag tror även andra mammor behöver det. För att man ska kunna fungera i vardagen och för att man ska kunna vara en snäll och bra mamma mot sina barn. 


känsla..

Att man kan känna sig så oönskad av sin egen familj på något vis. Jag får den känslan av att en person inte vill att jag ska vara en del av dennes familj. Och jag förstår inte varför. Det är endå en person inom familjen....