Hmm 💭

just nu skulle jag vilja se in i framtiden. ja det skulle jag faktiskt vilja.

fy fan.....

vad jag Àr bra. jag gjorde klart inlÀmningsuppgiften idag bara för att fÄ ha en ledig dag i morgon. :) jag kÀnde klumpen slÀppa i kroppen liksom och det bÀsta av allt Àr att uppgiften ska vara inlÀmnad nÀsta fredag alltsÄ en vecka och en dag före Àr jag klar. hur bra Àr inte jag dÄ? superbÀst enligt mig sjÀlv :) för jag har alltid slarvat med inlÀmningsuppgifter och lÀxor Ä sÄnt. men nu jÀvlar var jag i tid. jag hoppas att jag kommer fortsÀtta ha den hÀr ambitionen under dom hÀr tre terminerna :)




glad tjej som Àr stolt över sig sjÀlv :)

Gahh.

plugg, plugg och Ă„terigen plugg.

uppgiften ska vara inne senast söndag v 36 alltsÄ Àr det 13 dagar kvar men jag vill ju göra klart den sÄ fort som möjligt sÄ jag slipper ha den hÀngandes över mig. sÄ idag har jag pluggat i tvÄ timmar. :)




kunde inte ha sagt det bÀttre sjÀlv...




kÀnslan.

tÀnk om... den kommer allt mer och oftare.....

saknaden Àr enorm just nu.

jag skulle vilja lyfta luren och ringa mormor och berÀtta att det gÄr bra i skolan och att första veckan har vart suverÀn. det kommer bli mycket plugg det vet ja men jag ska bannemig klara av dom hÀr tre terminerna :)

jag hoppas hon hÄller lite koll pÄ mig dÀruppeifrÄn. :)

tÀnk och fÄ ringa henne och surra om hur sommaren har vart, att jag tycker den har gÄtt allt för fort, berÀtta att linus har, i princip, lÀrt sig att simma, bara fÄ rÄd om hur jag ska göra nÀr linus Àr som brÄkigast, eller varför inte fÄ baka nÄgot och Äka till henne och fika. eller fÄ sova över hos henne igen. bara fÄ en sÄn dÀr go kram av henne och en puss pÄ kinden och höra dom dÀr orden "tack för att du kom, nÀr kommer du nÀsta gÄng?"
jag saknar henne sÄ enormt mycket ska ni veta.

..............


imorgon Äker vi till Stockholm och gÄr pÄ grönan och kollar pÄ takida. Wiho vad jag lÀngtar :)


svÄrt att sova

pga av det hÀra.





jag hoppas verkligen inte att det var nÄgon av vÄra/Davids kompisar som gjorde det dÀr. för Àr sÄ fallet ska den fÄ sig en rak höger av mig. jag blev riktigt rÀdd. och kÀnde mig jÀvligt otrygg i mitt eget hem.

kÀrleksmums med smak av baileys

Idag bakade jag kÀrleksmums med smak av baileys, sÄ himmelskt goda blev dom ;)





Ä just det, jag har ju vart pÄ dejt med min David idag ocksÄ ;) han bjöd mig pÄ middag pÄ spicy cow :D

???

Är ni ens nĂ„gra som lĂ€ser min blogg lĂ€ngre? sĂ„ jag vet om det Ă€r nĂ„gon idĂ© att fortsĂ€tta blogga?!

less tjej.

ja det Àr jag faktiskt nu. jag blir sÄ besviken gÄng pÄ gÄng. jag har bokstavligen tjatat pÄ min syster att komma hit i sommar och hon har bara sagt inte den hÀr helgen en annan gÄng varenda gÄng jag har frÄgat. Àven sÄ den hÀr helgen.

man blir sÄ besviken nÀr man fÄr det svaret gÄng pÄ gÄng. och det vÀrsta Àr att hon inte bryr sig nÀr man försöker förklara eller nÀr man blir arg för att man Àr sÄ besviken. just nu önskar jag att nÄgon kunde göra henne lika besviken som jag blir av henne.

(man kanske inte ska skriva det hÀr pÄ bloggen men jag gör det ÀndÄ för att jag Àr sÄ less/arg/besviken.)

lidande...

ja det Àr mycket som har hÀnt pÄ kort tid nu och jag har bara inte orkat blogga dÄ.

först var det strul pÄ jobbet dÀr en vikarie sov över gÄng pÄ gÄng. sÄ det tÀrde lite pÄ en ocksÄ hÀnde det en privat sak som gjorde att jag bröt ihop totalt.

men nu kanske det börjar bli ordning pÄ allt igen.