längtan

jag har sån "hem"längtan. jag längtar hem till Jämtland. jag har inte så många jag umgås med här så det blir lätt att man känner sig ensam. jag blir arg och frustrerad jämt när David åker bort och gör saker. och det är nog mest för att jag kan inte bara åka bort och hälsa på nån häromkring.
ska jag göra något får jag oftast göra saker själv.

jag mår riktigt dåligt över allt som har hänt det senaste halvåret. och det finns ingen jag kan prata med heller riktigt. :( jaja det kanske är mitt eget fel också att jag inte har skaffat egna kompisar häromkring men ja. jag känner mig bara riktigt ensam och "bortglömd" (eller vad man ska säga) just nu.

man tror

man tror man känner en viss person/personer. man tror man kan berätta allt för den/dom och man tror den/dom berättar allt för en själv också men man blir så besviken när man får läsa något viktigt på dens/doms fb,blogg, instagram eller dylikt...

det som är så.....

..... bra med att vara sjukskriven är att man kan ta en promenad varje morgon. annars tar jag mig inte tid till det. :/ vilket jag borde kanske men näe då prioriteras annat.




så ungt

en som jag vet vem det är gick bort här nu i slutet på förra veckan. han är alldeles för ung, han hade precis förlovat sig och har en son på 6 månader eller mindre. han blev endast 25 år. det är en alldeles för låg ålder för att försvinna från sina nära och kära. på något vis blev jag väldigt berörd av hans bortgång, vet ej varför. men snälla ni ta vara på dagarna med era nära och kära...

mycket

det är/har vart lite mycket med allt nu därför jag inte Har uppdaterat. jag har helt enkelt inte orkat.

vi hade iaf ett bra sportlov. det spenderades i ljungdalen med en massa snö och skoteråkning. så skönt att få komma bort och koppla av lite.