en vecka kvar

tills lilleman blir tre år. förstår ni, 3 år! vart har dom här åren tagit vägen? han har blivit en sån förståndig liten kille, även att han är pappas kille! Fast visst duger mamma också men inte lika som pappa. :p




dygnet

skulle defenetivt behöva flera timmar. jag hinner absolut inte med allt jag vill göra.

har jobbat idag, jobbar i morgon till fredag. plus att det känns som om jag är på väg att bli sjuk eller få världens förkylning. jaja. jag ska vara glad att jag har ett jobb att gå till. för så blir det inte om två månader:/

satt iaf och sökte lite fler jobb igår så jag hoppas jag får svar på något av dom fort nog.

Näe nu ska jag samla ihop sakerna som jag ska åka med sen tillbringar jag kvällen med Jenny och inredningsböckerna;)

måndag...

sista måndagen i januari månad är det idag.

idag fick cirka våran tvättmaskin som vi beställde. äntligen säger jag bara. så nu låter det inte lika mycket när man tvättar:)

även att jag har hunnit med å träna en säng idag. :)

i morgon är det ledig dag. skönt. då ska jag och Linus mysa å dona här.hemma:)

Marcus.

min älskade lillebror är hemma över helgen. och jag jobbar och har inte en chans att träffa han. tror Marcus skulle åka till David och Linus i morgon så han fick träffa Linus iaf. :) då vet jag att lilleman kommer jubla av lycka. så mycket som han har saknat sin morbror. :)

attans

blev så irriterad idag när två naglar gick av så jag klippte av dom andra för att alla ska bli jämn lång.. ångrar mig nu. Men dom växer ju ut igen som tur är. ;)

panik

jag känner paniken börjar komma, sista mars blir jag arbetslös. vart ska jag då söka jobb?! vad vill jag jobba med?

jag brukar alltid tänka att det löser sig. Men den här gången tänker jag inte så. och det får jag också panik av. jag vill ha ett jobb där jag kan tjäna mina egna pengar. jag vill absolut inte leva på David. det vägrar jag.

jag hatar verkligen den här jobbfrågan! uscha.

Beslutsångest till tusen....

Jag har lyckats tjata till mig så vi ska åka på ikea på lördag. Har en hel lista jag ska handla :P
Ibörjan var jag inne på att köpa ett skoskåp och ha i hallen men nu vet jag
inte om jag vill ha ett skoskåp eller en byrå :/ En byrå ger mer förvaring, och köper jag den så
kan jag köpa ett finare skoställ och ha istället. Ja jag vet inte.
 
 
Byrån
 
 
Skoskåpet
 
Vad tycker ni? En byrå eller ett skoskåp?
 
Ska även handla dessa saker på ikea
 
Två stycken såna och ha som nattduksbord
 
Den byrån och ha i sovrummet istället för den stora garderoben som tar en massa plats och är ful.. :P
 
Nya tallrikar
 
Och nya bestik
 
Skulle även vilja ha detta avlastningsbord men tror jag hejdar mig lite faktiskt..
 
 
 
 

frukost..

dagens frukost efter träningen. avokado med tonfisk röra. smarrigt värre;)






Näe nu ska jag åka och hämta hem lilleman från dagis. :)

träna..

om 45 min slutar jag och då går jag direkt hem och byter om och sen åker jag till gymmet. känner mig riktigt laddad för att träna idag kan jag säga.. :)





trött

jag tänkte kliva upp och träna i morse. men jag var så trött efter helgen så jag valde att sova en stund extra i stället:/ dumt val ja jag vet men jag var hur trött som helst. det kommer inte hända igen kan jag säga. tar igen lite träning i morgon. då ska jag åka till gymmet direkt efter jobbet:) sen ska jag försöka få till två tränings tillfällen till den här veckan också. vet inte riktigt hur det ska gå att lösa men ja...

iaf i helgen var vi ju i ilsbo, skulle ha åkt hem på lördag eftermiddag/kväll men blev kvar tills igår morse. kan säga att den här vuxna helgen var välbehövd. men Linus var på trotts humör när vi kom hem igår så ja all ork som jag hade laddat upp försvann lika fort igen kan jag säga. :(

kallt...

har inte klivit ur sängen än men att dömma av vad alla skriver på fb så är det jävligt kallt ute. runt -25 någonting.... vi som skulle åka till ilsbo, ja vi får som sagt se hur det blir med det..

knepigt

ja det känns lite knepigt just nu. har en kompis som har berättat det mesta för mig och just nu så väljer denna att inte berätta nå. och jag vågar inte fråga för är rädd denna ska bli arg/irriterad. jaja världsliga problem. Den väljer väl att säga nå någon gång kan man ju hoppas. men ja...


rally

ja då ska jag och David tydligen på rally på lördag. Linus får vara med morfar sin och ann-sofie. :) och vi får lite egentid. Äntligen ska vi även göra något jag gillar:) hihi...

tänk att det är inte länge kvar nu tills lilleman blir tre år. TRE år?! vart har dom här åren tagit vägen? ja det kan man ju fråga sig. ;)

........

i helgen saknade jag mamma onch dom nå fruktansvärt mycket. jag hade lagat mat och den blev så god och hade dom bott närmare hade jag ringt dom och bjudit dom på mat.. Även att jag ville ner på stan och kände för att ta med mig josefine och Louise. men det kan jag ju inte. vi bor ju en bit ifrån varandra. :(

igår kväll hade jag en sakna mormor kväll. :( och jag fattar inte men jag börjar grina för minsta lilla. och NEJ jag är inte gravid. har precis haft mens..

jag vill göra om så mycket här hemma. köpa nya saker och pyssla och dona. men det hinns ju inte med. för det första måste jag ha med mig David till ikea där skoskåp och byrå ska inhandlas och för det andra så måste jag tjata för att få med han och jag hatar att tjata..

det var nog allt för mig för denna gång.!

pysslat

har även hunnit med att pyssla lite idag:) det är verkligen något jag tycker om men man gör det inte allt för ofta:(








Böcker :)

Tog och beställde lite böcker igår. :D
 
 
 
 
 
Så nu ska jag ta och göra om lite saker här hemma :)Riktigt längtar tills jag får hem böckerna :)

ingen helg.

nej nej. jag trodde jag gjorde helg klockan åtta i morse men sen ringde dom å fråga om jag kunde jobba kvälls passet idag för det var en som var sjuk. jag är så dålig på att säga nej så jag tog på mig det. men det gör så lite så.... :)
dock har jag inte träffat Linus sen igår morse. håller på å längtar ihjäl mig efter han. men i morgonbitti får jag träffa min ängel. :)

David bjöd mig på lunch idag så han fick jag iaf träffa en snabbis :p

Sen tog jag med mig Jenny till Albert och Herbert och till majas i rengsjö, fyndade massor av fina saker:) Som jag har saknat den tjejen. :)


(snodde bilden på Jennys fb) ;)

helg?!

Imorgon bitti klockan 08 gör jag helg och det första jag ska göra är att gå till gymmet:) ska bli så skönt. :)

men jag kan lova att jag hade ont i vaderna igår efter träningen i måndags:p





träning.

i morse var jag iväg till gymmet:) det kändes så jävla bra å bara få träna tills svetten rann och man kände verkligen att man hade kört igenom kroppen riktigt ordentligt. i love that feeling...





sista.....

igår var vi ner på stan och köpte en present till elliot, och då passade jag på att springa in i bokhandeln och boken som jag vill ha hade kommit. :) synd bara att det är tredje och sista boken.





sen på eftermiddage kom en kompis till David hit. Dom började dricka öl också kom dom på att dom ville åka till jennys Niklas så det var bara för mig att skjutsa dit dom det. blev kvar där rätt länge. jag kan medela att jag somnade som en klubbad säl när vi kom hem.
Det bästa med allt var att jag fick träffa Jenny som jag inte har träffat på jättelänge:/ :( skärpning med det säger jag bara... :p


Linus och mamma dag..

Idag har jag haft en underbar dag med Linus. i morse när jag kom hem från jobb så kom Linus springande emot mig och gav mig världens kram och sa att han älskade mig. :) förstår ni hur mycket mitt hjärta smälte då eller?!:)

iaf så ringde vi morbror Jimmy och frågade om han ville följa med och äta lunch och leka på buspalatset. å han följde med:) tack för det älskade bror. Linus blev glad för att du följde och lika så jag:)

sen åkte jag och Linus på Albert och herbert och fyndade lite. ;) det blev nya kuddar till soffan, en ny duk, kökshanddukar, och självklart en ny ljuslykta;)

nu har jag operation övertalning med David så vi kan åka på Ikea i morgon. tror ni han går med på det?;)




systemkamera

jag måste verkligen börja använd min system kamera mera. den har legat lite på is nu ett tag typ sen i somras. :( bara det att jag skulle vill lära mig lite mer om den. typ inställningar och sånt. jag fattar nada av att läsa instruktionsboken.:/ vart kan man gå en sån "kurs" så man lär sig mer? typ om ljusinställningar å sånt. även att jag skulle vilja ha en blixt. heter det extern blixt? alltså en annan än den inbyggda. tror jag ska unna mig en sån när jag har nått mitt första del mål med träningen :)

pulka åkning.

igår blev det att vi åkte pulka på eftermiddagen skönt var det å vara ute. synd bara att jag skulle springa efter pulkan så jag snubblade och landade på huvudet. ont gjorde det, så jag blev på lite halv dåligt humör.. :/
















nytt år nya möjligheter.

Välkommen 2013.

Igår var danne och nikki här med oss. vi åt mat och spelade spel. mycket skratt blev det. även att vi smällde lite smällare. det gillade Linus.

kan säga att vi för nog på bästaste stället med bästa utsikten. iaf igår när det sköts raketer å så. såg hur mycket fint som helt från våran balkong. :)