HC

strax dags att åka till HC med linus. håll tummarna för oss att det går
bara.





hemlis...

till veckan ska jag göra en hemlis. ;) bara två personer som vet vad. mycket för att jag ville ha sällskap dit. :p annars hade jag nog inte sagt nå till någon. jag längtar kan jag säga. :)

mycket gjort?

Nja det kan jag inte påstå. :/ men lite har det ju blivit gjort iaf. veden är det inte mycket kvar av också har vi målat taket i badrummet och målat en vägg i vårat sovrum. så nu ska vi måla vardagsrummet och hallen och tapetsera lite utanför badrummet sen så kan vi flytta in. wiee. :)

Linus har iaf blivit sjuk:/ David är hemma i morgon med han. det känns även som om jag kommer få feber. mem jag håller tummarna att jag inte får..




förlåt mina vänner.

att jag är så dålig på att höra av mig men det är mycket med huset, jobb å krångel med annat nu. jag lovar att jag ska bättra mig bara allt lagt sig..

HJÄLP

Jag har fått sommarjobb om jag vill ha det. men nu är ju kruxet att jag vet inte om jag vill ha det, jag har jobbat varje sommar. Jag skulle vilja ha en sommar ledig jag med. Men david tycker att jag ska ta jobbet. jag ska fundera hur jag ska göra. dom vill veta senast i morgon hur det blir så jag kan ju sova på saken;)

badrum

jajamen. nu är mattan lagd:) personligen tycker jag att det är fint:)
David och jonas har vart inne och lagt matta och jag har vart ute och hållt på med veden:p det är inte kul men det måste ju göras. :p















Helgen...

På söndag ska det läggas matta i badrummet i huset sägs det, Snart är vi i mål med det dära badrummet så snart kan vi flytta. Och tanten som fick våran lägenhet vill komma hit och kolla igen säger hon. Men va fan vi vill vara i fred nu. Och jag vill inte ha hit folk nu när det verkligen ser ut som ett bombnedslag här med alla kartonger och allt som är överallt här. Men hon ringde ju till David så han lovade att hon skulle få komma i helgen och kolla. :/

Det här med nya jobbet är lite annorlunda med tiderna. Eftersom jag jobbar 8-16 varje dag och ledig på kvällar och helger. Jag är ju inte riktigt van det ja eh. Men det går bra :)
Och eftersom jag jobbar så så har jag ju inte kunna träna på mornarna som jag brukar utan jag får så lov att träna efter jobbet. Så idag ska jag ta mig i kragen och gå till gymmet efter jobbet. :) Jag ska erkänna att jag faktiskt tycker bättre om att träna på morgonen.. ;)

less tjej.

Alltid ska det behövas tjatas. och speciellt om såna saker som ska komma självmant... litet bekymmer i en stor värld fast för mig är det ett väldigt stort bekymmer för jag har lessnat.. riktigt mycket också.

tidigt?!

Kom till jobbet och får reda på att jag får sluta tidigare. wiee. Hela tre timmar tidigare. :p hur bra är inte det då?! :)

första dagen själv.

ja igår hade jag ju bara intro på nya jobbet idag är första dagen själv. :) kan bli spännande. :p

jag har börjat hata mornarna. :( David ställer klockan på halv sex men kliver upp betydligt senare. också tror han bara att det är att klä på linus och åka. men hallå. linus är tre. han kan inte väcka han tio minuter innan det är dags att åka heller. mem det fattar han inte riktigt. så varje morgon är det bråk och sura miner här hemma nu för tiden. jag håller på att bli galen kan jag säga. man får tjata, skälla och bli arg hela tiden. det är liksom inget för mig det första man gör på morgonen.

igår var en bra dag..

Ja bilen gick igenom besiktningen med blanka papper och jag fick ett nytt jobb. :) hur bra som helst.
så nu kommer jag jobba 8-16 varje dag och vara ledig varje helg. förstår ni hur skönt det ska bli?! :) jag får ha varje helg ledig med grabbarna :)

Så nu laddar jag för att gå till mitt nya jobb idag:) önska mig lycka till:)

Lite rensning..

Har nu ikväll lagt ut några annonser på köp och sälj på fb. Och även en annons på skänk och tigg på fb. Fick bort den på skänk och tigg och en på köp och sälj. Perfekt. Enligt mig :) Ska även lägga ut någon till annons i morgon tror jag :) Håller på att rensar för fullt nu när vi ska flytta. Kan ju inte ha allt kvar heller. :P

söndag...

Linus sov länge i morse. jag var alldeles chockad när jag vaknade halv nio och han sov fortfarande. :) tror klockan var strax efter halv tio när han slog upp sina blå... sköönt... ;)

vi var till kilafors på kalas. marcus fyller 17 i morgon så han passade på att ha kalas nu när han var hemma :) sen åkte vi till mormor och morfars grav och tände ljus.. Varje söndag saknar jag mormor lite så där extra mycket. för sen linus kom till världen så brukade vi åka till henne varje söndag och fika..

Långnäs med Jenny och Elliot

Igår så var vi på långnäs i lekparken med Jenny och Elliot :) Först en runda på erikshjälpen men hittade inte direkt nå jag fastnade för.. :/
 
 
 
 
 

träningsvärk.

ja just ja. tränar man så kan man ju även få träningsvärk, vilket jag har fått. :/ alltså står jag över träningen idag. :/ det känns mottigt men jag måste för det gör för ont i benen. :p

snart ska jag iväg på en jobbgrej sen ska jag på erikshjälpen med jenny och efter det tänker vi ta med barnen till långnäs så dom får leka lite:)



Aktiveras

Även om mamman inte var på topp idag så måste barnet aktiveras, så det fick bli en cykeltur till stooora lekparken (långnäs) och en titt på fåglarna.. :) Här kommer några bilder.. Sen ska mamman ligga i soffan och leta recept på smörgåstårta. för det är vad jag är sjukt sugen på. kanske inte bra för min mage men det skiter man väl i ;) haha
 
 
 
 
 

appar

tänkte tipsa om två appar jag har laddat hem nu i helgen.

1: pip camera
2: dagens app. ( appar som egentligen kostar kan vara gratis ett dygn)

--------

linus ligger nerbäddad i sängen och ska sova middag och jag ligger i soffan under täcket. jag har nämligen lovat linus att vi ska gå till lekparken sen. mitt illamående är näst intill borta och min huvudvärk är helt borta så jag lovade linus att han skullr få bestämma vad vi skulle göra efter sovningen å då ville han ut så då blir det så. kan ju inte sitta inne en hel dag när det är så här fint väder heller. :)



lite smått irriterad.

jag mår inte så bra. har ont i huvudet och i magen så jag känner bara för att sova men näe då då är det två personer som har ringt på lägenheten idag och en ska komma kl fem och en efter kl sex. jag fattar inte hur david kunde säga ja till det med tanke på att han vet hur jag mår idag.. han har ju kunna sagt som det var och att dom fick komma i morgon istället tycker jag då men ja..

har ingen matlust heller så jag hoppas david köper med sig fruktsoppa eller nyponsoppa så jag får i mig något iaf.


Bilder

Lite bilder från kameran sen skoterturerna i helgen.. Blev inte mycket tagit med kameran eftersom det var lämpligare med telefonen på nå vis. :P
 
Någon som blev lite sur när man inte får mat på en gång. :P
 
 
 
 

vår?!

Visst är det vår nu när man börjar se maskrosor? :)




även denna dag...

Jajamen även denna dag tar vi en tur på skotrarna. jag ska bara förbereda fikat som ska med sen ska jag hämta lillebror för även han ville följa med idag:) vilken tur att han kommer hem från falun ibland så man får rå om han lite då och då. men jag tror pappa och hans mamma hade saknat honom. :p han sov nämligen här från onsdag till lördag och dom ringde mest var och varannan timne och frågade när han skulle komma hem. haha :p
Linus är iaf nöjd för att få vara med morbror marcus, eller ammuk som linus säger;)
Näe just ja fika skulle ju jag fixa. :p