Ensammast i hela världen?

Ja det är så jag känner mig, varför ska jag vara snäll och ställa upp för alla när jag inte får ett skit tillbaka?! 

Jag har inga vänner här känns det som, (det är det värsta med att ha flyttat så många gånger), vi bor i ett för litet hus och betalar alldeles för mycket för det, det är långt att åka till alla som betyder något! Jag har ingen här i Bollnäs förutom Linus och david om ni visste hur mycket jag vantrivs just nu! 

Jobbigt

Det är jobbigt just nu! Det känns som om alla sviker mig på något vis! Det känns som om jag kommer längre ifrån mina syskon på något vis! Det känns som om jag aldrig kommer få en riktigt syskonkontakt med mina syskon! Inte en sån som jag vill ha! Jag vill att dom alla ska veta att jag finns där för dom! Vad som än händer! Jag hoppas att dom vet det på något sett ändå! Jag vill ha en bra kontakt med mina syskonsbarn! Jag vill finnas där för S och E som jag är faster åt, jag vill få förtroende och vara barnvakt till tjejerna någon gång! Jag vill överösa dom med en massa kärlek. Jag vill att Linus ska ha en bra kontakt med sina kusiner! Jag vill att dom ska vara kompisar inte bara bekanta men är det bara mig det hänger på?! Inte enligt vad jag tycker iaf! 

Och förresten så är det 3 år sedan mormor gick bort idag det kanske är därför det känns så jobbigt och tungt allt idag! Äh inte vet jag! 

Igår söndag

Hjälpte lillebror Marcus med att riva ur hans kök och kapa ner några buskar, sen åkte vi till skogen med Pär och plockade lingon och svamp det var gjort i ett naffs. Det gick så fort så jag hann knappt blinka. Tjopp så var svamphinken full och tjopp så var hinken med lingon full också! Där vi plockade lingon har det gått Björn. Det låg en björnskit mitt i där! Tror Linus blev lite rädd när Pär berättade vad det var. För innan vi klev ur bilen så sa Li ja att han skulle döda björnen om det kom någon och efter han hade sett bajset så vågade han knappt gå iväg från oss :P 

Idag är ännu en ledig måndag! Så idag ska det städas och göras läxa hade jag tänkt mig! 




Terapi för mig!

Bakning, pyssel, och matlagning är terapi för mig! Det är sånt jag gör när jag har vart eller är stressad och när jag inte mår så bra! Ikväll blev det bullar, bröd och nutellakakor! Efter skolarbeten förstås!