Davids dag...

Idag är det Davids födelsedag. Han ville inte ha nå kalas av nå slag alls så jag fijobbas baka något :( jag som älskar att baka. ;) 

Iaf så fick han en goprokamera, ett par skoterglasögon och en Vinterjacka av mig och Linus. Jag hoppas han blev nöjd. :) men det tror jag. Han sa då det iaf :) 

Nu på kvällssidan så tog jag ett glas vin och gud så gott det var :) 

På söndag har jag tagit på mig ett dygnspass  Och på måndag åker david till fjälls och jobbar. Känns lite si så där att jag ska jobba då på söndagen men ähh det går nog bra :) 



2012-2014

Igår var det två år sedan mormor gick bort. Och fy satans vad jag saknar henne. Smärtan och sorgen försvinner inte med tiden man lär sig bara att leva med den. Dom dagar jag saknar henne riktigt mycket så tillåter jag mig själv att grina en stund så brukar det kännas bättre för stunden iaf. 




måste ju visa...

Vill ju visa även här. Jag var ju och beställde nya glasögon förra veckan och i måndags fick jag hämta ut dom. Jag tycker om dom. Men lite ovant eftersom dom är betydligt större än dom andra.. 


vilket väder....

Ja när jag gick och la mig stormade det ute och nu när jag vaknade så spöregnar det ute. Vilka kontraster... Men nu så har jag och Linus lov iaf :) läxorna är inlämnade och då kan man passa på att njuta av lite ledigt :) 

Idag ska vi baka bullar har jag lova linus så egentligen skulle jag behöva kliva upp och göra en bulldeg. Men kl är ju bara 7 så en liten stund till kan jag vänta ;) först ska vi iaf äta frukost. Linus kom nu och sa att han ville ha fil med både flingor och puffar så jag lär väl ska fixa det till han då. :) 

rätt eller fel?

Jag har funderat på det här med att ta ut sin ilska/besvikelse/arghet och vad allt det heter som man kan ha för vissa folk. Istället för att skriva på Facebook, Twitter, instagram, bloggen att man är arg/förbannad/besviken på Olika personer så varför inte säga det till dom/den/det/han/hon istället? Jag tror ingen kan går sönder för att man gör det. Utan om någon irriterade sig på mig eller var arg på mig för något så skulle jag vilja veta det så att jag kunde bättra mig på något vis istället. 

Jag tycker även att det är viktigt att visa när man är glad för att någon har gjort nå bra för en och det är viktigt att visa att man tycker om folk på ett eller annat vis. Spelar ingen roll om det är kompis eller pojkvän eller mamma eller pappa eller vad det är. Jag tror alla uppskattar det. 

Jaja ville bara säga det. Nu är det läxa som gäller :) 

4-3

Svärmor var snäll och hade linus igår så vi kunde åka på bandyn. Det var Bollnäs-broberg som spelade och matchen var väl ingen höjdare men bollnäs vann med 4-3 .isen var ju klappkass också små regnade det ju :/ 

Och som vanligt när vi har gjort något och Linus inte har sovit hemma så vaknar jag super tidigt och David sover på han. Tänk om jag kunde göra det å. :P



skönt.

Vad skönt det är att redan nu ha nyår planerad :) slipper man stå där i sista minuten och fundera på vad man ska göra. Och givetvis åker vi till ljungdalen då :) ska bli så skönt. Jag längtar. För jag och Linus har lov och David är ledig så då passar det perfekt med en semester i fjälls :) 







mer än allt...

Jag hade behövt dig mer än allt just nu mormor. Få prata med dig om det jag mår dåligt över. Jag skulle behöva göra dina råd, skulle vilja att du sa åt mig hur det skulle bli. Eller också om jag fick en kram så skulle det kännas betydligt lättare... 

cancer

Det är en sjukdom som jag verkligen hatar... Den förstör så himla mycket. 

Jag skulle så gärna vilja vara hemma i Jämtland och krama om mamma och dom nu och visa att jag finns där för dom. 

självklart...

Det finns saker som är mer självklara än andra. Det här är/var visst en sån.

till veckan ja då ni...

Då ska jag äntligen börja träna igen. mitt knä är tillräckligt bra för det nu så nu jävlar drar jag igång på allvar. :) och jag LÄNGTAR för jag mår så mycket bättre av att få träna. :) så är det någon som vill göra mig sällskap så varsågod :)

en vecka kvar....

det är en vecka kvar tills min födelsedag och jag har redan fått en present av min mamma. och ni som känner mig vet att jag verkligen älskar den här chiffongeren :) den är så himla fin. och nu har jag en anledning att möblera om också så jag får plats med den ;) hihi.




hem...

sitter och väntar på att David ska hämta mig nu.. så vi får hämta hem lilleman och ha fredagsmys.. klockan är dock lite mycket så jag funderar på om han har glömt bort mig. jag skulle inte bli förvånad om man säger så. :P haha