Linus förklarade

ja David drog ju ut en tand igår. så i morse när Linus fick se det så sa han att vi skulle åka och köpa en ny tand till pappa. han kunde ju inte vara utan för då kunde han ju inte äta sa Linus:)

å han blev arg på mig när jag förklarade att man inte bara kunde köpa en ny tand så där. riktigt arg blev han å.

halvt kaos...

Dagen började med att David bet sönder sin tand så han fick åka till tandläkaren och dra ut den. eller han valde att dra ut den istället för att laga för då skulle det säkert bli fler lagningar=dyrt..

har sen på eftermiddagen gjort jul här hemma.
och med Nikkis hjälp så fixade vi klart Linus julkalender. :)









rix morgon zoo

ligger fortfarande i sängen. mer död än levande. Linus klev upp för en halvtimme sen å sitter i soffan och kollar på pippi.
jag slog på radion och då var det rix morgon zoo. kom genast och tänka på alla bussresor in till skolan när man gick gymnasiet. jag lyssnade jämt på det då:)







lånat ut..

var snäll och lånade ut audin till David nu ikväll. inte allt för ofta det händer för jag menar det är ju min ögonsten det ;)

var med Jenny och barnen på dollar och på stan en sväng idag. tyvärr så blir det inte så mycket prata när barnen är med. :p men fy vad kallt det blåste.. isvindar riktigt..

när vi kom hem så ville Linus mysa och självklart fick han det:)

efter David kom hem från jobbet så åkte jag själv på rusta och handlade lite välbehövliga saker och hämtade ut ett paket på spelbutiken.. :)




nytt...

har köpt mig en ny tavla på köp och sälj på fb.. :)




godnatt

nu säger den här fröken godnatt. klockan ringer kvart i sex.. då är det upp å hoppa som gäller, inget snozande här inte. det har jag inte tid med. :p
ska leka med Jenny och barnen i morgon. också ska jag hämta en tavla som jag har köpt på köp och sälj på fb..
sen ska jag och Linus åka till graven och hälsa på mormor. har en sak som jag ska lämna där, vill göra det medans det är ljust ute. så vi måste verkligen skynda dit efter att jag har köpt tavlan...

julkänsla?

har kokat knäck och rullat köttbullar med jobbet idag. kanske att jul känslan kommer snart. funderar på att plocka fram lite julsaker i morgon:)




frysen

var och tittade till chevan idag. Jag tror den fryser lite. såg så ut tyckte jag iaf...




lördag

igår var en jobbig dag..

idag tog jag men mig syster på stan. vi shoppade kläder och fikade:) så mysigt att få umgås med henne själv. :)

somnade på soffan en stund nu ikväll. så då var ju josefine snabbt framme med kameran;)









ja vad ska man säga.

jag blir lite smått irriterad. ni som har lösen till den låsta bloggen kan ju läsa där senare under kvällen så får ni reda på varför... punkt och slut.

Shopping :)

 
Linus har shoppat ;)
 
 
 
Jag har shoppat ;)
 
Smsade Nikki i morse och frågade om hon vile följa med mig och Linus på stan och det ville hon :) Tack för idag gumman <3
Vi fikade på krokanen och kikade runt i affärerna. Hittadet mycket mer än det jag köpte men beslöt mig för att inte köpa allt :P Haha..
 
Just nu vill jag ha ett par "uggs" men det är slut i min storlek på skoaffärn här i stan .. Någon som har tips om var det finns att köpa?
 
 

Lugn och ro...

Slutade jobba kl 8 i morse. Gick hem och märkte att både david och Linus sov.. :P Jag väckte David så han kunde åka till jobbet. Men Linus sover fortfarande och klockan är 9 :) Så jag har hunnit ätit frukost i lugn och ro :) Framför tvn dessutom :P Hur skönt som helst var det. För jag kommer inte ens ihåg när det hände senast.. :P


sjukstuga igen..

jag har vart hemma med Linus idag. han är sjuk igen. det var ju nyss jag var hemma med han en hel vecka. :/ jaja.




mys i morse. :)







vi bakade även negerbollar idag. kanske syns vem som gjort vilka? ;) :p



Jag döööör en liten stund...

Jag tycker att han är så snygg..
Joel Kinnaman
 
 
 
 
 
 

glass i stora lass.

tänkte prova den här glassen idag. jag är ju inte så förtjust i glass med kakbitar i men den här var riktigt god kan jag säga...





i morgon på dagen är jag hemma chili vabbar med Linus. han har över 40 i feber igen. :( men på eftermiddagen/natten jobbar jag.

i veckan kommer mamma också:) det ser jag framemot...

18 november

Fick hämta hem en sjuk Linus igår. Förkyld och feber har Lilleman.. :( Så idag måste vi i väg och köpa en ny febertermometer. En sån där som man tar i örat ska vi ha. Det går inte att använda någon annan på Linus. Den i stjärten gör ont på han och den i mun har han inte riktigt fatta hur man gör med. Han bara rör tungan hit och dit och då blir det inte riktigt rätt. :P
 
Jag ska försöka pilla i mig lite frukost jag iaf. Får se om dom andra två vill ha något med. Eller om dom ska ligga och sova hela dagen :P
 
 

minnen

dom här två ringarna betyder så mycket på nå vis för mig. jag blir alldeles nervös om jag har glömt bort vart jag har lagt dom. eller om jag tror att jag har tappat dom fast jag bara tagit av mig dom

den som jag har på ringfingret fick jag av en person när jag fyllde 16 år(har även haft ringen på mig alla dagar sen dess) den personen som gav mig ringen betyder/betydde mycket för mig.

ringen som jag har på Lillfingret fick jag när jag fyllde 20. det är hälsningeringen. även den har suttit på sen jag fick den. och jag fick den av min släkt.




hmm

vad lätt det är att säga en sak men mena en annan. och vad lätt det är att inte höra av sig och berätta hur det blir. less tjej här.. ja visst.... nu skiter jag i det hära...

Wieee

Åkte till Hudik igår till frida. Satt och pratade en massa och sen så åkte vi på hotchili och åt. :) Tre små rätter för min del.. :) Orkade ingen efterrätt men var bra nog sugen men näe...
 
I eftermiddag när David kommer hem från jobbet så åker vi till ilsbo. Han ska hjälpa min kusin David och bygga på ett badrum :/ Inte så värst kul kan jag säga för Linus fick inte följa med för min david. Och jag vill helst inte lämna bort han. :/ Samtidigt så förstår jag inte vad jag ska med och göra. Jag kan ju inte bygga nå badrum heller. men men..
 
 

lite nytt men ändå inte.

tog och dekorerade kaffeburken och köpte mig nya burkar som det står life is sweet på. :)




Jenny.....

Tog och åkte till Jenny igår kväll. :) Välbehövligt. Vi har ju inte setts på evigeheter typ. :P haha
Idag är det jobb som gäller och sen när vi kommer hem så ska vi visst rensa i förrådet.. :/ Alltid lika tråkigt men det måste göras...Även att jag ska försöka hinna med lite pyssel ikväll hur det nu ska gå.. :P Ajja det löser sig allt.
 
Jag blir så irriterad. Det är David som skjutsar Linus varje morgon eftersom han ändå ska åka bil och det behöver ju inte jag göra till jobbet eftersom det tar mig fem minuter att gå till jobbet. Iaf så ställer David kl på 05:40 varje morgon för att han och Linus ska hinna men David kliver inte upp förens halv sju typ å då blir jag förbannad för då har jag legat vaken sen 05:40 pga att hans klocka har ringt. Och på nå vis så tror han att det är jättelätt att väcka Linus men det är det inte.. Så i morse resulteraede det i att både jag och Linus var arg. Linus för att han måste kliva upp och jag för att David inte tar nå jävla ansvar och kliver upp själv.. Jag får alltid peka å slå på han för att han överhuvudtaget ska reagera när klockan ringer..
Så idag är ingen bra dag...
 
 

Buspalatset idag...

Vi hade absolut ingenting att göra idag så då åkte vi på buspalatset med linus.. :) Och det uppskattades kan jag säga. Gud vad han härjade runt och hade kul :)
 
 
 
Bilden är lite suddig men jag tycker om den på nå vis så den fick komma med :)
 
 
 
Det var en tjej och hennes mamma i bollhavet och Linus bokstavligen kastade sig mot henne och David efter han för den tjejen var ju lite minder än linus..
 
Gömma pappa var kul :)
 
 
Även att det var kul att kasta bollar på mamma ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Förra söndagen i bilder..

Davids kusin från göteborg var här och ville prova Davids cross så vi åkte till växbo på crossbanan där så han fick prova lite.. Visste inte vart jag skulle ta vägen ett tag där. :P haha
 
Tummen upp för att åka cross tyckte Linus
 
     
Det var även roligt att plocka pinnar och lägga dom i en hög ;)
 
 
Far och son filosoferar lite;)
 
     
 
 
Nöjd kille som till slut fick åka cross :D
 
 
 
 
 
 

varför?

folk som har dåligt självförtroende varför ska dom trycka ner andra för?
usch vad jag hatar det där...

längtar

ja jag ska vara ärlig och säga att jag längtar tills nästa torsdag när jag får ta bilen och åka till hudik till Frida och ha en tjejkväll.
jag saknar henne så fruktansvärt mycket. å det värsta är att jag är så dålig på att visa det också:(
jag hoppas hon förstår det ändå?! ;)






mamma och Linus dag

idag har vi haft en riktig mamma och Linus dag. Eller ja iaf efter jag hade städat och donat här hemma och hunnit vart lite arg på David för att han inte gör det han lovar att göra.

vi tog cykeln ner på stan och hämtade ut paket till mig sen cyklade vi vidare till lekparken på långnäs så Linus fick leka av sig lite. :) vi var där lite mer än en timme så han var nöjd när vi cyklade därifrån.. :)




??

Undra hur denna lägenhet skulle se ut om jag tog semester och åkte bort i en eller två veckor, förmodligen så skulle den se ut som ett bombnedslag.
Behöver jag säga att jag är less på att städa och dona varenda dag när jag är ledig.. Jag vill ocksåkunna vara ledig och hitta på något med linus men tydligen så är det för mycket begärt..
Det är tydligen bara jag som kan städa å diska å så här.. :/
 

Schema

Fick ännu ett nytt schema på jobbet nu.. Det här är då bättre än det tillfälliga schemat vi hade.. För nu är mitt 32 timmars pass borta men jag har ett pass på 28 timmar i stället men det gör så lite så.. :P Haha
 
Jobbpasset idag har gått bra. Möte och nytt schema så dagen har gått fort ändå... :)
 
När vi satt och åt middag så sa linus till mig:
-mig glad du hemma mamma.
 
Då smälter ju mammahjärtat lite extra så där :)
 
Vill åka hem till jämtland snart. Har inte vart hem sen i juli och det är länge sen det :/ Ajja kommer iaf inte åka hem före begravningen så det blir väl i december som jag kommer hem nästa gång.. :/
 
 
 
 

snake

jobbar ju nu ikväll. Så var ju bara tvungen att laddat hem ett spel som jag kan spela när jag har lagt mig. och det blev snake :D





micka

pappas nya hund. micka heter hon. så himla söt. har dock inte träffat henne än:/ men till veckan så ska vi åka dit och hälsa på:)




Tokig(t)

Jag och linus har nu vart hemma hela veckan pågrundav att Linus har/haft svinkoppor. Det har svidit och grejat på han... Tyckte så synd om han när han inte ens ville äta för att det sved runt munnen på han... :(
Mammas lilla hjärta :)
 
Ska även göra mig klar för jobb...