lillebror

lillebror Marcus är hemma från Falun för han har lov. gissa om jag och Linus med för den delen blev glad idag när han kom hit och umgicks med oss lite :) vi saknar han allt när han inte bor här längre..


upp och ner, ner och upp?

ja livet är lite upp och ner just nu kanske det är lite mer ner än vanligt :/ just nu önskar jag så otroligt mycket att jag hade mamma nära. saknar även en vän som bor där uppe speciellt mycket. önskar ibland att jag bara kunde få umgås lite mer med henne, bara ta en fika och snacka Skit eller bara dricka ett glas vin och umgås men näe då. :(


idag

imorse hade jag gett mig fan på att jag skulle sminka mig och fixa mig så sagt och gjort. dock tog det 2tim och 15min istället för 45 min som i vanliga fall.

åkte iaf in till Bollnäs för att uträtta lite saker men mest för att jag skulle få äta lunch med min syster. :) (hon och hennes kompis var på väg ner till Stockholm så då stannade dom här på max och åt) det kallar jag lyx. men gud vad jag saknar att inte ha henne eller någon av mina dom andra syskona i min närhet.

handlade även lite kläder åt linus, det blev två tröjor,jeans och strumpor till han och till mig själv blev det nya trosor och lite dekorationsgrejs/pyssel :)



det negativa med dagen är att armen har värkt som bara den. antagligen för att jag gjorde mig i ordning i morse. :/

tiden..

livet är inte alltid rättvist.
tiden får utvisa hur det går...

frustrerad.

herregud man kan ju bli arg för mindre men just nu skulle jag bara vilja fixa till mig och känna mig fin. men nä det går inte det eh.. så jag får sitta här i soffan idag och glo på one tree hill.

jippie eller så inte.

var på röntgen idag igen för att ta färdigt bilderna dom började ta i måndags och då såg inget brutet ut men tydligen så hade jag en liten fraktur vid armbågen. precis vad jag ville eller så inte. men men...

vår, redan?

idag när jag var ner och hämtade posten så fick jag riktiga vårkänslor. solen är framme och det var inte så kallt. :)




måndag=Skit dag

ramlade utför bron här hemma och gjorde illa armen riktigt rejält så pass att jag fick åka till akuten. :/

jag kan inte ens sova i sängen utan jag får sova halvt sittande i soffan. :/ och dom skickade hem mig med ordern att ta Alvedon om det gjorde riktigt ont och ja jag har tagit Alvedon. just nu har jag så ont så jag inte kan sova :(
Davids klocka ringer snart för han och Linus ska upp till dagis och till jobb.



bra helg

vi hade en riktigt bra helg. dock var inte linus på så himlans bra humör men ja det var bra endå :) det blev några fastkörningar med skotrarna å så:P haha ;)

var upp till ett ställe där man hade riktigt bra utsikt över ljungdalen synd bara att vädret inte var det bästa. :(



vi tog oss även en skotertur på söndagen innan det var dags att åka hemöver. tror stället hette vålåsjön dit vi åkte, dom andra passade på att fiska dom men jag gick mest runt runt ja för jag hatar att fiska. jag har liksom inge tålamod :P




fjällen

ja det blir en tur till ljungdalen efter många om och men. skotern är lastad, allt är packat, så vi ska bara jobba lite sen ska vi åka. :) ska bli rätt skönt att komma bort en stund även om det bara är för en helg. :)






inte så dåligt.

okej det kanske inte blir en sån dålig helg ändå.
jag har lyckats deala till mig en ledig helg bara för att jag tog pass i morgon och hela nästa vecka så då blev det för mycket att jobba den här helgen med så då blev jag ledig.
kanske att vi alla i familjen kan åka till fjälls då :)

alltid när jag jobbar.

jaha ja det låter som att David och Linus åker till fjälls i helgen när jag ska jobba. vilken jävla Skit alla hjärtans dag det kommer bli. känner mig så irriterad redan nu.
men så fort jag jobbar så ska david göra en massa saker och så fort jag är ledig så ska vi sitta hemma på arslet och bara glo..


jamenjustsåatt

har fått mycket gjort idag. ringt runt å bett om att få en herrans massa papper hemskickad. så jag hoppas det kommer lite papper i slutet av veckan:) det blir bra det här. :)

4år

i morgon blir vårat älskade lilla hjärta fyra år. herregud vad tiden går. jag tycker ju att det var nyss som han kom till oss ju. han ville ha tårta på säng så han ska få det då. :) kanske en bulle med för att jag känner mig så där extra snäll ;)




lycklig tjej

denna box är på väg hem till mig. :)




bra nyheter.

jag har bra nyheter att berätta men jag måste välja noga vilka som får reda på det. för jag vet att det skvallras rätt mycket om vad jag skriver på min blogg.

en fråga bara varför är det så kul att diskutera den? är jag så intressant?

vansinne

har en son som är i trotsåldern och driver mig till vansinne. jag kommer gå in i väggen snart ja. för att ha det som vi har det nu det går inte det eh.