dålig dag?

Ja det går att diskuteras. hur svårt ska det vara att bara svara på en fråga. istället för att ignorera?! inte så svårt tycker jag då! men men...

hoppas inte för mycket.

jag hade hoppats på en sak till nästa vecka men fick redan idag min förhoppning krossad. :( jag blev liksom besviken. jag ville det här så mycket men ja...





torsdag..

insåg precis att jag går av mitt pass kl åtta i morgonbitti och har helg till och med tisdag när jag ska jobba igen också jobbar jag två dagar sen har jag lång helg igen. :)

börjat känna paniken komma eftersom att jag blir arbetslös om en månad. frågan är vad jag vill göra sen. jobba? plugga? hmm ja det är frågan det. måste ta mig en riktig funderare tror ja.




snabbis

hann ner på stan en snabbis idag innan dom stängde hem kom jag med detta...



fodrade gummistövlar till linus



impulsköp till mig själv..



pyssel

jag förnyade även mitt gymkort och med mig därifrån fick jag en goddiebag. :)




nyttigt

ja den är nyttig men smakar som flytande pencilin.. :/ urk...




jobbhelgen.

Än är den inte över. jag slutar 16 idag..

i lördags när david och linus kom hem så följde jag med dom till kilafors och lämnade skotern. sen på kvällen åkre vi till rengsjö, å ja vad ska man säga.. är glad att jag inte var en av dom som drack alkohol iaf. många skratt fick jag. :)

igår gick jag i pyjamas hela dagen. så förbannat skönt var det. vi gjorde absolut ingenting igår.




bordsdekoration eller vad var det?!

majas

har vart till majas i rengsjö med jenny idag och givetvis var man tvungen att handla några saker där.

tavlan har jag suktat efter länge. så idag slog jag till. muggarna blev jag bara så himla kär i. ;)








sjukt sugen

sjukt sugen på att beställa löshår:p haha..




Löshår...

Fan dig josefine som började prata om löshår. jag vill ju också köpa så jag får lite längre hår.. ;) Eller också spar jag helt enkelt ut det bara.. :P haha

kladdkaka med smält marabouchoklad på

Mm jag har gått längtat efter denna kaka hela dagen men linus har vägrat baka idag så jag fick passa på medans david och linua var hos davids morfar. Även att jag då fick slicka av visparna och äta upp smeten som blir kvar i bunken. förstår ni hur länge sen det var jag fick göra det?! Linus brukar alltid få göra det när vi bakar och det är inte direkt så att han delar med sig:p kan han ha fått det av sin mor tro;)




godmorgon.

Här ligger vi i soffan och kollar på madicken. linus i ena änden och jag i den andra. vi har inga som helst planer på att göra något alls idag. jag kanske vill ner på stan och köpa mig en ny väska men jag vet inte om jag vill ha med mig linus. jag kanske går ner när david har kommit hem. ;)

styling produkter till håret.

ja det är en djungel det här med att hitta produkter till håret som dessutom är bra. jag har lyckats hitta etr shampoo och balsam som jag trivs med nu. och en olja/serum. men jag vill ha bra värmeprodukter med men jag lyckas bara köpa skit:(

jag håller iaf på att spara ut mitt hår nu. och när dey blir lite långre än till axlarna så ska jag sluta använda plattång. för då går det att styla bättre om det är långt. plus att jag ska köpa mig en icurl så jag kan locka håret. men som sagt när håret är längre än till axlarna så jag får vänta ett tag till med att köpa det.


ensam tid..

Jag skulle vilja ha en helg med David, bara han och jag så jag kan få bara vara så där nykär, hålla handen, pussas så där äckligt mycket:p jag skulle behöva en sån helg. men när ska man ta sig tid till en sån då? förmodligen aldrig känns det som :/

fast vi har pratat om att göra nå den helgen vi har våran årsdag. typ bo på hotell å så. men vi vet ju hur det gick sist med hotell helgen. haha... vi får se hur vi gör:)






mormor och morfars grav.

vi fick skotta oss fram till graven. och borsta av gravstenen lite. var väldigt mycket is på den nu sen det har töat här.

det såg så gulligt ut för linus satte sig ner i snön och pratade med mormor "illill" han frågade hur det var med henne och när hon skulle komma tillbaka. så jag försökte förklara för han att hon inte kommer tillbaka men han var envis å sa att hon skulle hälsa på oss. :)

jag börjadr stor grina när vi var där. jag saknar nog henne mer än vad jag erkänner för mig själv.




två dagar leldigt..

ja då går jag av mitt pass kl åtta och jobbar inte förens på torsdag igen. ska bli skönt med lite ledigt. eller rättare sagt det är behövligt.
så idag tar jag med mig lilleman till mormors grav. han tjatar om henne hela tiden så då sa jag igår att vi skulle åka till hennes grav. Ä hon död mamma sa han då. så dom små förstår mycket. vi har bara sagt att hon bor i himlen och är en ängel...


jaja men visst

Fick två sms förra veckan där det står samma fråga i båda. Hur är det? jag svara "ska jag vara helt ärlig så är det inge bra just nu" ingen av dom svarade tillbaka. vad beror det på? att dom inte vet vad dom ska svara eller ville dom bara berätta om sig själva och hur dåligt dom mådde. det lär jag aldrig få reda på.



så här har jag och våran sjukling tillbringat dagen. :)

sjukling

har en liten sjuk lilleman här hemma idag. Jag som lovade han igår att vi skulle på buspalatset idag. Kan säga att han blev jätteledsen idag när han var sjuk och inte fick åka dit. Men när han blir frisk igen så ska vi åka dit.

David och linus har suttit och spelat cross/fyrhjulings spel på xbox nästan hela dagen idag så jag tror inte han lider så hemskt mycket av att det inte blev nå buspalats..

jag har även passat på och dona och pyssla här hemma idag. En ljusbricka och så donade jag om lite i köket bara...









:( :/

Vet inte vad jag är inne i för period just nu men jag tycker ingenting är kul och jag vill knappt hitta på något.. :/ Det är inte likt mig.. Men ja jag antar att man ska ha såna här perioder också.

Det känns som om jag måste åka hem till jämtland och hämta ny energi.. För jag är alltid på så bra humör när jag har vart där uppe. Eller också skulle jag behöva göra något själv, utan david och Linus... Man kanske skulle ha tagit en tripp någonstans med en kompis eller så.?!


Alla <3-ns dag!

Jag hoppas nu alla mina läsare har haft en bra dag.

Kan ärligt erkänna att lite avundsjuk är jag på alla som får blommor och sånt en sån här dag. Själv fick jag inget. Middagen kvar klar när jag kom hem från jobbet. Det var väl det enda...

David fick sån där kinderchoklad, cocacola och vaniljhjärtan (som han älskar) av mig och linus.. Ingen idé att ge han blommor :P


lite ledsen.

hittade ett kort från mormor nu ikväll när vi städade ur vårat bra och ha skåp. jag saknar henne så det gör ont. jag skulle kunna göra allt för att få henne tillbaka.




jag älskar dig min älskade mormor. om jag ändå bara kunde få krama om dig en gång till.

slut...

ja jag har slut på fantasi vad det gäller middagar här hemma. så nu har vi bestämmt att vi ska göra middag varannan vecka. den som inte gör middag hämtar Linus på dagis. det tyckte jag var en bra deal ja.

idag var till och med jag tvungen att kliva upp kl sex bara för att få upp David och Linus. jag är så less på att dom ska komma sent till dagis och jobb varje dag.

men nu är jag tröttare än vanligt.!




vill

jag vill så himla mycket så det bara värker i hela kroppen. när ska det bli min tur liksom?! ja det återstår att se.





stiftelsen.




var på tuppens och lyssnade på stiftelsen igår. Kvällen var bra:) men nu dröjer det tills jag går ut nästa gång iaf.

3 år sedan...

för tre år sen så var vi på förlossningen i Gävle. jag hade täta och onda värkar. ville bara ha ut bebisen minns jag. men det slutade med kejsarsnitt dagen efter...

i morgon blir våran älskade busunge 3 år. Ja förstår inte hur fort det har gått..


just det.

vi skulle ju städa och så idag men Näe vi sket i det. :/ jaja får göra det en annan dag då bara...

var iväg och tränade en sväng ikväll ja å gud så skönt det är. jag vill bara träna ännu mer nu. men tyvärr så blir det bara en gång till den här veckan. :( vi har så mycket att stå i och så får vi folk hit i helgen så det finns liksom inte med. men två är bättre än ingen gång. ;)


Rensa

Ja idag ska jag och David ta tag i storstädningen. Vi måste rensa ur en massa skåp och allt sånt. Det är typ fullt i alla skåp och jag blir galen på det.
Vi har ett skåp i köket där vi typ har allt möjligt, Har inte alla ett sånt skåp? Eller ja dom flesta iaf kanske har det:P Det är ett skåp som vi absolut måste rensa ur för nu får det absolut inte plats nå mer där och jag vill ha ordning på pärmar och skit där men det lär jag ju knappast få med alla saker som är där nu. Jag vet exempelvis att det ligger två tomma kartonger där en från systemkameran och en från den vanliga kameran. Varför har jag sparat på det för? Jo bra att ha har jag säkert tänkt.. :P Haha.

Men först ska jag jobba lite :)

Tassimo

jag har länge sagt till David att vi skulle ha haft en tassimo. nja har han sagt varje gång men idag så slog vi till på en och den är ju suverän. den var inte allt för dyr heller. också när man köpte den så fick man 200 och handla för på deras webbshop så det blev en hel del kapslar beställda. jag behövde bara betala frakten 55:- så det var ju överkomligt :)



i våran kommer det bara göras kaffe, te och choklad. ;) ingen av oss dricker latte och cappucino å sånt grejs så.. :p

Lite vill ha från ginatricot :)

Blev galet kär i dessa byxor..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

myskväll.

har haft danne och nikki här ikväll. åt thaimat med dom och bara pratat en massa Skit typ. :p

i morgon ska det bakas för fullt! samtidigt som jag måste hinna med en massa andra saker också.

hunden Linus

när jag kom på dagis och skulle hämta hem lilleman så hade dom målat sig i ansiktet så jag fick en hund med mig hem istället;)




Hämtade även ut ett paket idag med lite saker jag hade beställt;) lite nya ljusstakar:p ni som känner mig vet att jag älskar ljus och ljuslyktor och sånt... men nu får jag absolut inte beställa/köpa mer sånt. vi får inte plats med allt helt enkelt:p




var även ner på stan en sväng så jag var in på såfin och skulle kolla om jag hittade nå fint. fick med mig två par jeans och en skjorta hem för endast 348 :- ordinarie pris hade vart 1159:-. det är bra med rea;)